Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου Αθανάσιος Καρύδας: Στηρίζουμε τους κτηνοτρόφους!!!

nea elpida logo

 

Την αγωνία τους για την επικείμενη καταστροφή της κτηνοτροφίας, από την υψηλή φορολογία και τη μείωση της τιμής του γάλακτος και των άλλων παραγόμενων προϊόντων, εξέφρασαν οι κτηνοτρόφοι μας στον υποψήφιο Δήμαρχο Μουζακίου κ. Αθανάσιο Καρύδα.

Σε επίσκεψή του σε κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής μας, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, οι κτηνοτρόφοι είπαν στον κ Καρύδα ότι η τιμή του γάλακτος από το 1 ΕΥΡΩ που ήταν έπεσε φέτος κάτω από 70 λεπτά στο πρόβειο και 0.40 στο γίδινο λόγω της ανεξέλεγκτης εισαγωγής γάλακτος από τρίτες χώρες.

Η κατάσταση είναι απελπιστική και όλοι βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής, αφού οι γαλακτοβιομηχανίες παίρνουν το γάλα χωρίς καν να τους δίνουν τιμή και οι πληρωμές γίνονται με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, ενώ παράλληλα η υψηλή φορολογία τους γονατίζει κυριολεκτικά.

Στους κτηνοτρόφους ο κύριος Καρύδας είπε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι κοντά τους και θα επιλύει άμεσα όποια προβλήματα είναι στη δικιά της αρμοδιότητα, ενώ θα πρέπει να αλλάξει άμεσα και η κεντρική κυβερνητική πολιτική για την κτηνοτροφία.

karydas ktinotrofoi




Total
0
Shares
Previous Article
nea elpida logo

Το Μαυρομμάτι εισέρχεται στην ψηφιακή εποχή!!!

Next Article
epskarditsas

ΕΠΣΚαρδίτσας: Αποτελέσματα 2ου Ομίλου - 12η αγωνιστική