Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μνημόνιο Συνεργασίας Της ΕΠΟ Με Το Δήμο Βόλου Ενόψει Nations League

mpeos epo

Υπογράφηκε σήμερα στην Αθήνα το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχ. Μπέου και του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Παν. Δημητρίου και έτσι για πρώτη φορά στα χρονικά ο Βόλος θα φιλοξενήσει το ερχόμενο καλοκαίρι αγώνες της διοργάνωσης UEFA Nations League.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα αποτελέσει την έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Ελλάδας για δύο αγώνες, στις 9 και 12 Ιουνίου, κόντρα στην Εσθονία ή την Κύπρο και το Κόσοβο, αντίστοιχα.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής ποδοσφαιρική διοργάνωση, που θα φιλοξενήσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο πέρασε στην κυριότητα του Δήμου Βόλου.

Αύριο, Παρασκευή, στις 11 το πρωί, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, πρόκειται να παραχωρήσει στο Δημαρχείο συνέντευξη Τύπου, για την παρουσίαση των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, που έχουν προγραμματιστεί στην πόλη.

mpeos epo2




Total
0
Shares
Previous Article
Ανακοίνωση Δήμου Σοφάδων ενόψει έντονων καιρικών φαινομένων από 25/9 - Ανακοίνωση Δήμου Σοφάδων για την ασφαλή φιλοξενία κατοίκων - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΟΦΑΔΩΝ

Δήμος Σοφάδων: Στις 10.00 η έναρξη των μαθημάτων την Παρασκευή 11/3

Next Article
σημερινά αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία

Τα αποτελέσματα των rapid test στη Θεσσαλία – Πέμπτη 10/03/2022

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”