Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Καθηγητής Παναγιώτης Γούλας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Καθηγητής Ευστάθιος Βελισσαρίου και ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Αναπληρωτής Καθηγητής Βασίλειος Γερογιάννης.

Στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων λειτουργούν δύο εισαγωγικές κατευθύνσεις. Στην εισαγωγική κατεύθυνση Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι εγγεγραμμένοι 185 προπτυχιακοί φοιτητές και στην εισαγωγική κατεύθυνση των Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων φιλοξενίας 175 προπτυχιακοί φοιτητές.

Ακολούθως, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών  Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων- ΜΒΑ» (Μaster in Business Administration) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΔΕ) του ΤΕΙ Θεσσαλίας.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Καθηγητής Παναγιώτης Γούλας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Καθηγητής Ευστάθιος Βελισσαρίου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Αναπληρωτής Καθηγητής Βασίλειος Γερογιάννης και ο Διευθυντής του ΠΜΣ , Καθηγητής Ιωάννης Παπαδημόπουλος .

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΜΒΑ είναι ειδικά σχεδιασμένο για την προετοιμασία εξειδικευμένων και ικανών στελεχών για απασχόληση σε φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που θα προωθήσουν την ανάπτυξη των Ελληνικών επιχειρήσεων και της Ελληνικής Οικονομίας γενικότερα, για την προαγωγή των γνώσεων στο συγκεκριμένο αντικείμενο του προγράμματος και την ανάπτυξη της έρευνας στο αντικείμενο της Διοίκησης και Οικονομίας.

Το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, οργανώνει και λειτουργεί με επιτυχία δύο επιπλέον Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, συγκεκριμένα: Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων» και το Πρόγραμμα  Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων».

tei-thessalias-2




Total
0
Shares
Previous Article

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του ΤΕΕ

Next Article

Εκπαίδευση σε θέματα πολιτικής άμυνας πραγματοποιήθηκε στην Πύλη

Related Posts