Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Υπαίθρια δανειστική βιβλιοθήκη στο Μουζάκι – Δανείσου ή πρόσφερε ένα βιβλίο

danistiki vivliothiki Mouzaki

Υπαίθρια δανειστική βιβλιοθήκη στο Μουζάκι – Δανείσου ή πρόσφερε ένα βιβλίο

Η υπαίθρια δανειστική βιβλιοθήκη που τοποθετήθηκε με έγκριση του Δημάρχου κ Φάνη Στάθη και τη στήριξη του Προέδρου Μουζακίου κ. Καταραχιά Αχιλλέα, στο κέντρο του Μουζακίου δίπλα στο ηλεκτρονικό παγκάκι ήταν μια ιδέα του κ. Δημήτρη Μπάλλα του Ηλία ο οποίος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και την υλοποίησαν ο κ Ηλίας Μπάλλας  και ο κ. Δημήτρης Πάτας ο οποίος ήταν και ο κατασκευαστής .

Ο στόχος  είναι  να  μπορεί ο κάθε  συμπατριώτης μας και όχι μόνο , να δανειστεί μόνος του ένα βιβλίο και να το επιστρέψει όταν το διαβάσει  ή να προσθέσει στην βιβλιοθήκη ένα βιβλίο που έχει ο ίδιος διαβάσει και επίσης θα μπορεί κάποιος συμπατριώτης μας συγγραφέας  να τοποθετήσει ο ίδιος στην βιβλιοθήκη το βιβλίο του  και να ενημερώσει τον κ Μπάλλα Ηλία ή τον κ. Πάτα Δημήτριο για να γίνει η σχετική ανακοίνωση .

Η υπαίθρια βιβλιοθήκη ξεκινάει  την λειτουργία της  με  βιβλία κυρίως συντοπιτών μας δημιουργών με  μυθιστορήματα ,ιστορικά ,τοπικού ενδιαφέροντος, λογοτεχνίας και ποίησης των κκ  Τρυφέρη Θοδωρή ,Μπρουκούμη Δημητρίου ,Γκέκα Ιωάννη ,αείμνηστου Γούναρη Αναστασίου, του κ Πάτα Γεωργιου του αείμνηστου Σιούφα Δημητρίου. Βιβλία προσέφεραν η κ Άρτεμις Βησσαράκου   και σταδιακά θα εμπλουτιστεί με σημαντικά μυθιστορήματα και λογοτεχνήματα πολύ σημαντικών  δημιουργών .

Η λειτουργία της  θα στηρίζεται στην ελεύθερη και προσωπική ευθύνη των συμπολιτών μας και των συντοπιτών μας δημιουργών που θέλουν να εκθέσουν τα βιβλία τους .

Καλή επιτυχία στην  πρωτότυπη αυτή δημιουργία  και ευχόμαστε να παρουσιαστούν  και άλλες τέτοιες  ιδέες για να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο  το αγαπημένο μας Μουζάκι !!

Μπάλλας Ηλίας – Πάτας Δημήτριος




Total
0
Shares
Previous Article
armata Kypros

Αποκαλυπτήρια προτομής Αγνοούμενου Συνταγματάρχη Γρηγορίου Ραχωβίτσα στον Αγ. Ακάκιο του Δήμου Μουζακίου (BINTEO)

Next Article
basket karditsa elefthero 1

Με πρωταθλητές τους Sugars ολοκληρώθηκε το Ελεύθερο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ν.Καρδίτσας 2022 !!!

Related Posts