Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεναγήσεις σχολείων στην έκθεση ζωγραφικής Σταμάτη Μεταξά

στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας

 

Ξεναγήσεις και εκπαιδευτική δραστηριότητα για την έκθεση ζωγραφικής του Ομότιμου Καθηγητή της ΑΣΚΤ Σταμάτη Μεταξά στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας

Συνεχίζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας / ΔΟΠΑΚ η έκθεση ζωγραφικής του Ομότιμου Καθηγητή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Σταμάτη – Παναγιώτη Μεταξά παρουσιάζονται έτσι 40 έργα του καλλιτέχνη – τμήμα δωρεάς του προς τη πινακοθήκη που αποτελούν ως σύνολο ένα συμπυκνωμένων δείγμα πολλών από τους προβληματισμούς και τους πειραματισμούς του. Η έκθεση αυτή είναι μία καλή αφορμή για γνωριμία με έναν σημαντικό έλληνα ζωγράφο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης αυτής πραγματοποιούνται ξεναγήσεις για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και μία εκπαιδευτική δραστηριότητα για σχολικές ομάδες του Δημοτικού. Η εφαρμογή τους θα γίνεται για κάθε τμήμα ξεχωριστά (περίπου 20 άτομα).

Για κάθε σχολική επίσκεψη είναι απαραίτητη η προηγούμενη συνεννόηση με την Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας (τηλ.: 2441079937 & 2441079119 και email: pinakothiki@dimosKarditsas.gov.gr).

Διάρκεια έκθεσης: 19. 10 – 30. 11. 2018

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη & Παρασκευή: 9:00 – 13:00 & 17:00 – 20:00

Τετάρτη, Πέμπτη & Σάββατο: 8:00 – 14:00

Κυριακή & Δευτέρα: κλειστά




Total
0
Shares
Previous Article

Εκδήλωση με θέμα: "Προσωπικά Δεδομένα και Δημοσιογραφία"

Next Article

Πρόγραμμα λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Καρδίτσας