Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκινούν σήμερα οι θερινές εκπτώσεις – Ανοιχτά την επόμενη Κυριακή τα εμπορικά

θερινές εκπτώσεις

Ξεκινούν σήμερα οι θερινές εκπτώσεις – Ανοιχτά την επόμενη Κυριακή τα εμπορικά

Ξεκινούν σήμερα 5 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις, αντί για τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, όπως προβλεπόταν αρχικά με βάση την κείμενη νομοθεσία.

Η απόφαση αυτή, η οποία ισχύει αποκλειστικά για φέτος, ελήφθη, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, «λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου, την ανάγκη στήριξης της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας, καθώς και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς».

Οι θερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν, όπως κάθε χρόνο, έως τις 31 Αυγούστου. Η έναρξη των θερινών εκπτώσεων την προσεχή Δευτέρα σημαίνει ότι τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να είναι ανοιχτά σε όλη τη χώρα την Κυριακή 11 Ιουλίου.

Σε κάποιες περιοχές της Αττικής (Δήμος Αθηναίων, εμπορικό πάρκο αεροδρομίου Σπάτων, εκπτωτικό χωριό και εμπορικό πάρκο στα Σπάτα, καθώς και σε κάποιους δήμους στα νότια προάστια), σε κάποιες περιοχές του Πειραιά και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα εμπορικά καταστήματα, βάσει της νομοθεσίας, επιτρέπεται να είναι ανοιχτά όλες τις Κυριακές (πλην αυτής πριν από τον Δεκαπενταύγουστο) την περίοδο Μαΐου – Οκτωβρίου.




Total
0
Shares
Previous Article
Ευχαριστήρια δήλωση του Αντιδημάρχου Γιώργου Φούντα

Ευχαριστήρια δήλωση του Αντιδημάρχου Γιώργου Φούντα

Next Article
Δωρεάν rapid tests στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων

Rapid tests για COVID-19 στον Παλαμά την Τρίτη 06 Ιουλίου