Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Δήμητρα Απόλλων

.

Ξεκίνησε την προετοιμασία με όνειρα και φιλοδοξίες και πιο νεανική από ποτέ.

Την Πέμπτη 16 Αυγούστου στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις Μπαλκούρας ξεκίνησε την προετοιμασία της η Δήμητρα Απόλλων ώστε να βάλει τις βάσεις να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής αλλά και στα παιδικά πρωταθλήματα αφού αρκετά παιδιά  του 2003 προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα και όπως όλα δείχνουν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στα παιδικά .

Με ένα άκρως νεανικό ρόστερ η Δήμητρα θα προσπαθήσει και αυτή τη χρονιά να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο , να πλασαριστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση και μέσα από τη δουλειά και τα παιχνίδια να βελτιώσει  τα χαρακτηριστικά των νεαρών αθλητών. Οι προπονήσεις  είναι καθημερινές , οι συνθήκες δουλειάς στις εγκαταστάσεις είναι ιδανικές και ήδη έχουν προγραμματιστεί πέντε ή έξι φιλικά μέχρι την έναρξη για καλύτερο  μοντάρισμα και φορμάρισμα της ομάδας , ενώ οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν και προστέθηκαν στην ομάδα θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου ξεκίνησαν τις προπονήσεις τα δύο τμήματα Κ15 και Κ14 , όλα τα γκρουπ της Ακαδημίας θα κάνουν την επίσημη έναρξη στις 3 Σεπτεμβρίου  ενώ οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις Μπαλκούρας από 17:00 έως 21:00.

Η Δήμητρα Απόλλων ευχαριστεί για την ευγενική χορηγία αθλητικών ειδών για τις προπονήσεις (σετ προπόνησης – στολές αγώνων – Μπάλες) τις παρακάτω επιχειρήσεις:

Τεχνική Εταιρία “Βασιλείου ΑΕ”

”ΠΕΤΡΟΘΕΡΜ”

Είδη σιδηρικών ”ΦΩΤΟΠΛΑΣΤ – ΑΦΟΙ ΦΩΤΗ ΓΑΛΑΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.”

Είδη  υποδημάτων “Τσιρογιάννης”


Website: http://www.dimitra-apollon.gr

Γραφεία: Αθλητικές Εγκαταστάσεις Μπαλκούρας

Τηλέφωνο: 693 6651964,693 2910885

ΦΑΞ: 24310-78709.

Ε-mail: info@dimitra-apollon.gr



ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ 2005




Total
0
Shares
Previous Article

Από τη θεσσαλική πατρίδα στη Νυρεμβέργη

Next Article

Δείτε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου της Πέμπτης 23/8

Related Posts