Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκίνησε η καλλιτεχνική πορεία του ΑΡΙΩΝΑ για την καλλιτεχνική χρονιά 2016-2017

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Καρδίτσης «Ο ΑΡΙΩΝ» από τον περασμένο Σεπτέμβρη ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία με την προετοιμασία της χορωδίας με νέο ρεπερτόριο τραγουδιών που ετοίμασε με μεράκι ο μαέστρος μας Χρήστος Σάλτης.

Τα τραγούδια έτυχαν μεγάλης αποδοχής τόσο από τους παλιούς χορωδούς του συλλόγου όσο και από αυτούς που προστέθηκαν στην ομάδα μας πρόσφατα.
Συνέπεια της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων ετών αλλά και του πλουσίου ρεπερτορίου μας ήρθαν οι πρώτες προσκλήσεις για συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων.

Έτσι και φέτος, θα παρουσιάσουμε το πλούσιο καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων Εορτασμών του Δήμου Καρδίτσας στην εκδήλωση της «ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥΠΟΛΗΣ» στις 18 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 9 το βράδυ, στην αίθουσα του Παυσιλύπου.

Επίσης για την επόμενη χρονιά και πιο συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουάριου 2017 ο σύλλογος των Απανταχού εκ του Νομού Καταγόμενων Καρδιτσιωτών μας προσκάλεσε να παρουσιάσουμε, για πρώτη φορά, το πρόγραμμά μας στην ετήσια εκδήλωσή τους, που περιλαμβάνει πλειάδα καλλιτεχνικών δρώμενων.

Επιπλέον στις 19 Φεβρουαρίου 2017 ο σύλλογός μας θα παρουσιάσει στα πλαίσια του 17ου Φεστιβάλ «ΑΡΙΩΝ» το πρόγραμμά του με συμμετοχή και άλλων χορωδιών από διάφορα μέρη της Χώρας. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο τύπου ενώ ήδη ο σύλλογος μας εξετάζει προσκλήσεις συμμετοχής και σε φεστιβάλ που θα διοργανωθούν σε διάφορες πόλεις της Χώρας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου

Next Article

Ενημερωτική συνάντηση για την οικιακή κομποστοποίηση στο Δήμο Πύλης

Related Posts