Ξεκίνημα στις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας που επιστρέφουν στη δράση

Ξεκίνημα στις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας που επιστρέφουν στη δράση

Ξεκίνημα στις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας που επιστρέφουν στη δράση

Επιστρέφουμε στα γήπεδα, παίζουμε μπάσκετ !!!

Με οργάνωση και πλήρη στελέχωση, από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας. Οι δυο τελευταίες χρονιές κράτησαν τα παιδιά μακριά από τα γήπεδα, στερώντας τους τον αθλητισμό, το παιχνίδι, την κοινωνικοποίηση και ήρθε η στιγμή της επιστροφής.

Με μέτρα για την προστασία της υγείας τους, αλλά και με πολλή όρεξη και αισιοδοξία, οι ακαδημίες μπάσκετ του ΑΣΚ καλούν τα παιδιά να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο. Εκεί, που έχουν την ευκαιρία να επανέλθουν στη φυσική δραστηριότητα, να ξαναβρεθούν με τους συμπαίκτες τους και να γνωρίσουν τα μυστικά του μοναδικού αθλήματος που λέγεται μπάσκετ.

Οι ακαδημίες του ΑΣΚ, που με ένα ενιαίο σχέδιο οργάνωσης περιλαμβάνουν εκτός του Α.Σ.Καρδίτσας, την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας και τον Ολυμπιακό Καρδίτσας, είναι ο πιο ασφαλής, σύγχρονος και επιτυχημένος αθλητικός προορισμός για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-16 ετών.

Με ένα πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο θα υλοποιείται κατά κύριο λόγο στο υπερσύγχρονο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, με καταρτισμένους προπονητές, με τμήματα για όλες τις ηλικίες αγοριών και κοριτσιών, με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τουρνουά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και με παράλληλες δράσεις μέσα κι έξω από το γήπεδο, οι ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας απευθύνονται στους γονείς και τα παιδιά τους, που θέλουν να αθληθούν, να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και να γίνουν οι καλύτεροι παίκτες που μπορούν.

Η πορεία του ΑΣΚ στο ελληνικό μπάσκετ, οι επιτυχίες που καταγράφει σε όλες τις ηλικίες με τελευταία την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων Θεσσαλίας, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η εμπειρία και η κατάρτιση των προπονητών μας, εγγυώνται την επιτυχία του αθλητικού μας προγράμματος.

«Επιστρέφουμε στα γήπεδα, παίζουμε μπάσκετ» είναι το σύνθημά μας και καλούμε τους αθλητές και τους γονείς τους να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και το μπάσκετ και να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στους προπονητές Στέφανο Μπελάγια (τηλ. 697 3828532) και Βαγγέλη Τζέλλα (τηλ. 697 6607564) και καθημερινά 7-9 το απόγευμα στα γραφεία του ΑΣΚ (Σμύρνης 2- τηλ. 24410 75507, email: askarditsas@gmail.com).

Total
1
Shares
Previous Article
Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Να αποζημιωθούν στο 100%, όλοι οι ιδιοκτήτες α’ και β’ κατοικίας, καταστημάτων, αποθηκών, κτηνοτροφικών μονάδων που έπαθαν ζημιές από τον σεισμό της 3/3/2021

Next Article
Τρίκαλα: Με έκθεση γελοιογραφίας του Κουρσό συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021

Τρίκαλα: Με έκθεση γελοιογραφίας του Κουρσό συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021


Total
1
Share