Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκινά το πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων στην Λάρισα

Ξεκινά το πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων στην Λάρισα – Δηλώσεις συμμετοχής
Ξεκινά το πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων στην Λάρισα

Ξεκινά το πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων στην Λάρισα

Το Τμήμα Αθλητισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) διοργανώνει το πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων.

Το πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων διοργανώνεται για 37η χρονιά από τον Δήμο μας, και συμμετέχουν οργανωμένοι σύλλογοι ή σωματεία, που εδρεύουν στα όρια του Δήμου Λαρισαίων ή οι εργαζόμενοι είναι δημότες Λάρισας ή έχουν μόνιμη κατοικία στη Λάρισα. Καθώς και οι υπηρετούντες στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας που  εδρεύουν στα όρια του Δήμου Λαρισαίων. Επίσης το προσωπικό και τα μέλη της Θεραπευτικής κοινότητας «Έξοδος».

Ξεκινά το πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων στην Λάρισα

Καλούνται οι υπεύθυνοι των ομάδων να προσέλθουν στα γραφεία του  Τμήματος Αθλητισμού, Ρούσβελτ 59 (Χατζηγιάννειο Πνευματικό κέντρο) 1ος όροφος,  για να παραλάβουν από τη γραμματεία τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Δελτία-καταστάσεις αθλητών-δηλώσεις συμμετοχής κ.λ.π.).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του Τμήματος Αθλητισμού στο τηλ. 2410235260 κ. Καταραχιά Βασίλη.




Total
0
Shares
Previous Article
Δήμος Μουζακίου: Ολοκληρώνονται οι αναμορφωτικές παρεμβάσεις στο δρόμο προς κάστρο Φαναρίου

Δήμος Μουζακίου: Ολοκληρώνονται οι αναμορφωτικές παρεμβάσεις στο δρόμο προς κάστρο Φαναρίου

Next Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

ΛΑ.ΣΥ.: Επερώτηση για την μη επέκταση του κλειστού αγωγού άρδευσης από το Γραμματικό Καρδίτσας έως την Τ.Κ Σταυρού Φαρσάλων