Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκινά η διαγράμμιση σε σημεία του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας

 

Ξεκινά η διαγράμμιση σε σημεία του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας 

Κώστας Αγοραστός: «Έργο που εντάσσεται στις παρεμβάσεις της αιρετής Περιφέρειας, για την αύξηση της οδικής ασφάλειας»

Διαγράμμιση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας πρόκειται να υλοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Διαγράμμιση οδοστρώματος σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας 2017-2018» προϋπολογισμού 240.000,00 € (με ΦΠΑ). Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από τη Διεύθυνση  Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων.

«Πρόκειται για ακόμη ένα έργο που εντάσσεται στις παρεμβάσεις της αιρετής Περιφέρειας, για την αύξηση της οδικής ασφάλειας και την καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Σε μια δύσκολη περίοδο με ελάχιστους εθνικούς πόρους υλοποιούμε, όπου έχουμε τη δυνατότητα, έργα ουσίας για τους πολίτες. Βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες όπου υπάρχει ανάγκη», σημείωσε σε δηλώσεις του ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Οι εργασίες αφορούν στη διαγράμμιση του οδοστρώματος του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Καρδίτσας. Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω οδικοί άξονες:

1) Εθνική οδός από όρια με νομό Τρικάλων έως όρια με νομό Φθιώτιδας

2) Επαρχιακή οδός Καρδίτσας-Μητρόπολης – Λίμνης Πλαστήρα

3) Επαρχιακή οδός Καρδίτσας-Μουζακίου

4)  Επαρχιακή οδός Καρδίτσας-Παλαμά

5) Επαρχιακή οδός Καρδίτσας- Λάρισας

Η διαγράμμιση του οδοστρώματος θα υλοποιηθεί με ανακλαστική βαφή. Η διαγράμμιση των κόμβων του οδικού δικτύου θα υλοποιηθεί με θερμοπλαστικά ή ψυχροπλαστικά υλικά.




Total
0
Shares
Previous Article

Και η Πύρρα με τον Κωνσταντίνο Μαράβα.

Next Article

Αποκατάσταση-Ανάδειξη Πολιτιστικής και Θρησκευτικής Κληρονομιάς της Π.Ε. Τρικάλων