Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκινά η διαγράμμιση σε σημεία του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

agorastos 3

Διαγράμμιση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας πρόκειται να υλοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου  «Διαγράμμιση οδοστρώματος σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας» προϋπολογισμού 67.199,99€. Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από τη Διεύθυνση  Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας και χρηματοδοτείται  από πιστώσεις του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων.

«Πρόκειται για ακόμη ένα έργο που εντάσσεται στις παρεμβάσεις της αιρετής Περιφέρειας, για την αύξηση της οδικής ασφάλειας και την καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Σε μια δύσκολη περίοδο με ελάχιστους εθνικούς πόρους υλοποιούμε, όπου έχουμε τη δυνατότητα, έργα ουσίας για τους πολίτες. Βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας όπου υπάρχει ανάγκη» σημείωσε σε δηλώσεις του ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Οι εργασίες αφορούν στη διαγράμμιση του οδοστρώματος του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Καρδίτσας. Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω οδικοί άξονες:

1) Επαρχιακή οδός Καρδίτσα-Αγιοπηγή-Κέδρος-Ασημοχώρι(όρια νομού)

2) Επαρχιακή οδός Καρδίτσας-Μητρόπολης – Λίμνης Πλαστήρα

3) Επαρχιακή οδός Καρδίτσας-Προάστιο-Πεδινό

4)  Επαρχιακή οδός Καρδίτσας-Παλαμά

5) Επαρχιακή οδός Καρδίτσας- Λάρισας

 Η διαγράμμιση του οδοστρώματος θα υλοποιηθεί με ανακλαστική βαφή. Η διαγράμμιση των κόμβων του οδικού δικτύου θα υλοποιηθεί με θερμοπλαστικά ή ψυχροπλαστικά υλικά.




Total
0
Shares
Previous Article
karavoporos

Πράσινο φως για την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας του δρόμου από την περιφερειακή οδό Τρικάλων έως τη γέφυρα του Καραβόπορου

Next Article
eodu

Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών πρόληψη για την ιλαρά