Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξάνθη-Παναιτωλικός: Ώρα… μπαράζ στα Πηγάδια

xanthi panaitolikos

Το πρώτο από τα δύο μπαράζ, για το ποιος εκ των Ξάνθης και Παναιτωλικού, θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στην Super League γίνεται σήμερα στα Πηγάδια

Η ομάδα του Μπαμπη Τεννέ, η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση στην διαδικασία των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 2 θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, έπειτα από έναν χρόνο απουσίας της από αυτά.

Ο τεχνικός των Θρακιωτών, δεν θα έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση κόντρα στα «καναρίνια» τους Κέβιν και Μυστακίδη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το εάν θα βρίσκεται στην αποστολή ή όχι ο Τάτος.

Όσον αφορά το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα, το οποίο τερμάτισε στην 13η θέση του πρωταθλήματος της Super League θέλει να κάνει το πρώτο βήμα, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στα μεγάλα σαλόνια για ακόμα μία χρονιά.

Εκτός πλάνων του τεχνικού της ομάδας του Αγρινίου έχουν τεθεί οι μακροχρόνια απόντες Λιάβας, Τσιγγάρας, Τζανακάκης, αλλά και ο Ντάλσιο που αναχώρησε εσπευσμένα για την  Πορτογαλία λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

onsports.gr



Total
0
Shares
Previous Article
milojevic

ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με Μιλόγεβιτς!

Next Article
karaiskakis artas

Super League 2: Και τυπικά στην Football League ο Καραϊσκάκης Άρτας

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…