Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο κ. Τσιάκο οι πρωτεύσαντες καρδιτσιώτες στον πανευρωπαικό διαγωνισμό social biking challenge

brabeysi tsiakos

Την βράβευση των Καρδιτσιωτών  που πρωτεύσαν στο social biking challenge έκανε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος. Ο κ. Τσιάκος βράβευσε τους Καρδιτσιώτες που έκαναν τα περισσότερα χιλιόμετρα με ποδήλατο μέσα στις τρείς εβδομάδες που κράτησε ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός. Ο δήμαρχος συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες Καρδιτσιώτες ενώ στους πρωτεύσαντες προσέφερε συμβολικά δώρα που είναι απαραίτητα στον ποδηλάτη όπως το κράνος, τα φωτιστικά, το κουδουνάκι κλπ. Αμέσως μετά τη βράβευση δήλωσε: «Ο Δήμος Καρδίτσας, ένας Δήμος που πρωτοπορεί στο χώρο του ποδηλάτου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τόσο μεγάλο πανευρωπαϊκό γεγονός. Συμμετείχαμε στο διαγωνισμό για να δώσουμε τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερο το αγαπημένο μέσο μετακίνησης. Ευχαριστώ τους  συμπολίτες που συμμετείχαν και είμαι βέβαιος ότι του χρόνου θα είναι πολλοί περισσότεροι».

Πληροφορίες για το διαγωνισμό

Το Social Biking Challenge 2019 έχει τρία διαφορετικά σχήματα:

Ατομική συμμετοχή: Κάθε συμμετέχων παρακολουθεί τις διαδρομές του και κερδίζει πόντους για τα χιλιόμετρα που καλύπτονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Συμμετοχή ζεύγους: Κάθε συμμετέχων παρακολουθεί τις διαδρομές του και κερδίζει πόντους για τα χιλιόμετρα που καλύπτονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κάθε συμμετέχων καλεί έναν φίλο ή βρίσκει έναν άλλο συμμετέχοντα (ήδη εγγεγραμμένο στην εφαρμογή) για να σχηματίσει ένα ζευγάρι.

Ομαδικό σχήμα: Κάθε συμμετέχων παρακολουθεί τις βόλτες του και κερδίζει πόντους για τα χιλιόμετρα που καλύπτονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κάθε συμμετέχων καλεί τρεις φίλους ή βρίσκει τρεις συμμετέχοντες (ήδη εγγεγραμμένους στην εφαρμογή) για να οδηγούν σε ομάδες των τεσσάρων.

Βραβεία για τους ποδηλάτες

Δίνονται 30 βραβεία σε τοπικό επίπεδο: Όσο περισσότερο ποδηλατεί ο συμμετέχων, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζει. Στο τέλος κάθε φάσης, τα ονόματα των 10 νικητών επιλέγονται τυχαία και λαμβάνουν ένα βραβείο. Η πιθανότητα επιλογής του ατόμου είναι ευθέως ανάλογη με τον αριθμό των πόντων που συλλέγει.




Total
0
Shares
Previous Article
a212

Τρίκαλα: Ισχυρό μήνυμα ενάντια στην εμπορία ανθρώπων

Next Article
kentauros1

Διεθνής πρωτιά για το αγωνιστικό μονοθέσιο της φοιτητικής ομάδας Κένταυρος