Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βράντζα Παναγιώτα: Ο κ. Αμβροσίου και η «Προπαγάνδα» της Καρδίτσας.

vrantza panagiota syriza

Για μια ακόμη φορά, ο «Δημοσιογράφος» Γιώργος Αμβροσίου και η εφημερίδα του «Αλήθεια», προσπαθεί με τις γνωστές Γκεμπελίστικες μεθόδους του να με να διαβάλλει.

Μάλιστα, συμμετέχοντας στο γενικότερο κλίμα προπαγάνδας, που δυστυχώς ζούμε σε όλη τη χώρα, συνδέει τις συκοφαντίες του με την ιδιότητα μου ως πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να πλήξει, εκτός από εμένα και το κόμμα στο οποίο ανήκω.

Παρά το γεγονός ότι η αξιοπιστία του κυρίου Αμβροσίου έχει χαθεί εδώ και πολλά χρόνια, δεν μπορώ παρά να υποστηρίξω δημόσια και με κάθε νόμιμο μέσο, την τιμή και την υπόληψή μου αλλά κυρίως την αλήθεια.

Ως πολίτης, αλλά πολύ περισσότερο ως πρώην Βουλευτής, πίστευα και πιστεύω ότι βασικό στοιχείο της δημοκρατίας αποτελεί η εφαρμογή των νόμων. Αυτό ακριβώς υπερασπίζεται και το κείμενο που συνυπογράφω, το οποίο καταδικάζει την τρομοκρατία και υπερασπίζεται το κράτος δικαίου.

Κανείς Αμβροσίου και καμία μέθοδο προπαγάνδας δεν θα με σταματήσει από το να υπερασπίζομαι τις απόψεις μου, το δίκαιο, την δημοκρατία και την αλήθεια.

Επειδή η ανοχή στις πρακτικές αυτών των ανθρώπων, δηλητηριάζει την κοινωνία, είμαι υποχρεωμένη να καταφύγω στη δικαιοσύνη, ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Ο κύριος Αμβροσίου θα αναγκαστεί, για ακόμη μια φορά όπως έκανε και στο παρελθόν, να ανακαλέσει τα ψεύδη, αλλά και να υποστεί τις συνέπειες της ανεύθυνης και επικίνδυνης συμπεριφοράς του.

Βράντζα Παναγιώτα

Πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
koukouzelis

Βάιος Κουκουζέλης: Σφύριξε και ...έληξε

Next Article
ΕΛΜΕ Καρδίτσας

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Related Posts

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας Κώστας Τέλιος για το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας - Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Τέλιου στο 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας
Διαβάστε περισσότερα

Περί θεματικού πάρκου

Του Κώστα Τέλιου, Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας