Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βραδιά Όπερας: Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για την πρώτη διεξαγωγή  μουσικής βραδιάς στον χώρο της σπηλιάς του Καραϊσκάκη στο Μαυρομμάτι.

opera Mavrommati spilia slide

Βραδιά Όπερας: Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για την πρώτη διεξαγωγή  μουσικής βραδιάς  στον χώρο της σπηλιάς του Καραϊσκάκη.

   Η Εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία του Ωδείου Καρδίτσας «Κων/νος Ευθυμιάδης» του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» και με τη στήριξη του Δήμου Μουζακίου Δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη, Αντιδήμαρχο κ. Γ. Φούντα, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Μαρία Καραμπέκου, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και της Κοινότητας Μαυρομματίου τους οποίους δημόσια ευχαριστούμε.

  Η Εκδήλωση διεξάγεται στα πλαίσια των διακοσίων (200) χρόνων από το 1821 και με την ευκαιρία ενάρξεως του νέου ακαδημαϊκού έτους την Δευτέρα 13/9/2021 στις 8.00 μ.μ.

  Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό που προβλέπονται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

  Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο καταξιωμένος παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας, με την παρουσία του πρύτανη και καθηγητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και άλλων αξιόλογων προσκεκλημένων της Τ.Α. της περιοχής μας.

  Σας προσκαλούμε να βρεθείτε στον παραπάνω χώρο, για μια αξέχαστη, όσο και ιστορική για τον τόπο μας βραδιά.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Ωδείου Καρδίτσας:

Ν. Ευθυμιάδης

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου:

Δ. Γιώτης

opera Mavrommati spilia 1
opera Mavrommati spilia 2
opera Mavrommati spilia 3




Total
0
Shares
Previous Article
koronoios covid

Rapid tests: 31 θετικά κρούσματα Covid-19 στη Θεσσαλία σήμερα Σάββατο 11/09/21

Next Article
Alzheimer.photo

Πρωτοπόρα εφαρμογή πρόβλεψης Αλτσχάιμερ από βραβευμένους Έλληνες επιστήμονες