Βραδιά όπερας απόψε στην Καρδίτσα με τη διακεκριμένη Λευκορωσίδα υψίφωνο Anastasija Holz

Βραδιά όπερας στην Καρδίτσα με τη διακεκριμένη Λευκορωσίδα υψίφωνο Anastasija Holz

Βραδιά όπερας απόψε στην Καρδίτσα με τη διακεκριμένη Λευκορωσίδα υψίφωνο Anastasija Holz

Στις 9.30 το βράδυ στο Παυσίλυπο

OPERA GALA στην Καρδίτσα με τη διακεκριμένη Λευκορωσίδα υψίφωνο Anastasija Holz 

Μια σημαντική βραδυά Όπερας επιφυλάσσει το 39ο Φεστιβάλ Καρδίτσας με μία καταπληκτική υψίφωνο το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 στις 9.30 το βράδυ στο Παυσίλυπο. Η διακεκριμένη Λευκορωσίδα υψίφωνος Anastasija Holz, θα εμφανιστεί σε ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνει άριες γνωστών συνθετών όπως των Βέρντι, Ροσσίνι, Πουτσίνι, Μπιζέ, Ρότα, Τσαικόφσκι, Ραχμάνινωφ και άλλων.

Στο πιάνο θα την συνοδεύσει η πιανίστρια Dobrila Miljkovic.

Dobrila Miljkovic

Ο Νομός Καρδίτσας έχει πρωτοπορήσει πανελλαδικά, ξεκινώντας την πολιτιστική και μουσική δράση από την πρώτη ημέρα του ανοίγματος των συναυλιών με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η Παρασκευή 28 Μαΐου, ήταν η μέρα που το ιστορικό 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας άνοιξε τις εκδηλώσεις του και μάλιστα με ξένους καλλιτέχνες.

Ήταν η πρώτη μέρα του ανοίγματος των συναυλιών σε ένα Διεθνές επαρχιακό Φεστιβάλ που προσφέρει στον Πολιτισμό, στην Τέχνη, στη Μουσική και ιδιαίτερα στη Χορωδιακή Λυρική για πολλές δεκαετίες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με ήθος, ύφος και συνέπεια, ο οποίος φέτος περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις κάθε είδους, αφιερωμένες ειδικά στον Γεώργιο Καραϊσκάκη.

Ειδικότερα, η Καρδίτσα δρομολογεί πάλι πολύ σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις συμβάλλοντας στην πολιτιστική και πνευματική ζωή του τόπου με παρουσιαστή πάντα τον κορυφαίο Αλέξη Κωστάλα.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας προσκαλεί τους Καρδιτσιώτες να παρευρεθούν στη μοναδική αυτή βραδυά όπερας, που θα γίνει σε ένα όμορφο και δροσερό περιβάλλον, στην καρδιά του καλοκαιριού, στον ανοιχτό χώρο του Παυσίλυπου με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και προστασίας λόγω COVID-19.

Η παρουσία της διακεκριμένης Λευκορωσίδας υψιφώνου Anastasjia Holz αποτελεί ιδιαίτερο καλλιτεχνικό γεγονός  για την Καρδίτσα  και μια ευκαιρία για τους φιλόμουσους και ιδιαίτερα για τους λάτρεις της όπερας να απολαύσουν μια πολύ υψηλού επιπέδου εκδήλωση.

Το φετινό 39o Διεθνές  Φεστιβάλ Καρδίτσας, ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος χορωδιακός θεσμός της Ελλάδος, από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους παγκοσμίως είναι αφιερωμένο στον Αρχιστράτηγο Ήρωα της Επανάστασης Γεώργιο Καραϊσκάκη.

Το 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας υλοποιείται με την ουσιαστική συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου,  του Δήμου Λίμνης Νικολάου Πλαστήρα, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας,  την υποστήριξη  της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Την OPERA GALA με την διακεκριμένη Λευκορωσίδα υψίφωνο Anastasjia Holz, παρουσιάζει ο κορυφαίος Αλέξης Κωστάλας, μια από τις σημαντικότερες πνευματικές προσωπικότητες της χώρας.

ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ

Η βραδυά όπερας θα αρχίσει στις 9.30 το βράδυ και προκρατήσεις θέσεων γίνονται στα τηλέφωνα 2441075440 και 2441042896.
Total
0
Shares