Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βούλιαξε η ΚΕΝΤΙΑ στον χορό των τριτέκνων

Κάθε χρόνο και καλύτερα
triteknoi Karditsas etisios xoros

 

Πάνω από 800 άτομα, βρέθηκαν στο χορό του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας, δείγμα της μεγάλης αποδοχής της δράσης του συλλόγου από τα μέλη και την κοινωνία…

Κάθε χρόνο και καλύτερα στον χορό του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας, μιας και ο κόσμος που βρέθηκε το Σαββατόβραδο στην ΚΕΝΤΙΑ, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Πάνω από 800 άτομα βρέθηκαν εκεί για να παραστούν στην εκδήλωση του πολυπληθέστερου και δραστήριου συλλόγου του νομού μας, ενώ αρκετοί ακόμη δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στην κατάμεστη αίθουσα.

Η αθρόα προσέλευση αποτελεί δείγμα της αποδοχής του κόσμου στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος για ανάδειξη των προβλημάτων των τρίτεκνων οικογενειών, αλλά και της διεκδίκησης παροχών από υπουργεία, δήμους και μαζικούς φορείς.

Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο χιλιάδες τρίτεκνες οικογένειες κάνουν χρήση της μείωσης του εισιτηρίου στο ΚΤΕΛ Καρδίτσας, ενώ μειώσεις έχουν δώσει σε δημοτικά τέλη οι δήμοι Σοφάδων και Μουζακίου, ενώ οι παραπάνω δήμοι, όπως και ο δήμος Καρδίτσας έχουν θεσπίσει μειώσεις στα τιμολόγια του νερού, αλλά και σε ωδεία, μουσικές σχολές και παιδικούς σταθμούς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Αθανάσιο Γιαννακό, ενώ η παρουσίαση της εκδήλωσης από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Γιώργο Αμβροσίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη π. Στέφανος που ευλόγησε και την πίτα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Κατσιαβριά – Σιωροπούλου και Παναγιώτα Βράντζα, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου Γιώργος Κωτσός, ο δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος που χαιρέτισαν και την εκδήλωση, αλλά και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Μάττας, ο εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος Ορέστης ψαχούλας, οι αντιδήμαρχοι Καρδίτσας Κώστας Ξηλωμένος και Βασίλης Κουρκούνας και Ηλίας Σχορετσινίτης, η δημοτική σύμβουλος Μουζακίου Σοφία Τόλια, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αριστοτέλης Σπάνιας, τα μέλη του Δ.Σ. Του ΕΒΕ Σαράντης Εκίζογλου και Νίκος Ψαρρής η τ. Βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα, ο πρόεδρος του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας Παναγιώτης Νάνος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάμπρος Τσιούκης, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Νίκος Καραγιάννης, ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Γκαβογιάννης.

Μηνύματα έστειλαν ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τσιάρας που βρίσκονταν σε κομματική εκδήλωση στον Έβρο και δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος που απουσίαζε στην Αθήνα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στον χορό παρευρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Φαρσάλων Δημήτρης Χατζημήτρος και μέλη του Δ.Σ. και ο γραμματέας του συλλόγου της Λάρισας Δημήτριος Μπουλούμπασης.

Ξεχωριστή ήταν η τιμή να παρευρεθούν στην εκδήλωση οι αδελφοί μας Κύπριοι από την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς οικογένειας (Π.Ο.Π.Ο) Λεμεσού. Οι δύο σύλλογοι είναι αδελφοποιημένοι και δεν χάνουν ευκαιρία να συναντιόνται. Από την Κύπρο, ήρθαν για τον σκοπό αυτό στην Καρδίτσα ο πρόσδρος Νίκος Χαραλάμπους, ο αντιπρόεδρος Άνδρος Αριστείδου, ο ταμίας Μιχάλης Βαλανίδης και η οργανωτική γραμματέας Μαρία Μουστάκα.

Τα προεδρεία των δύο συλλόγων αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τον σύλλογο της Καρδίτσας να προσφέρει αντίγραφο πίνακα της παλιάς Καρδίτσας του Μανώλη Κοτρώνη και βιβλίου του Αντών Αντωνίου και τους κύπριους να προσφέρουν αναμνηστικό με το έμβλημα του συλλόγου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος και αντιπρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ Θεόδωρος Κοντός που αναφέρθηκαν στην δράση του συλλόγου και τις επαφές που κάνει ο ομοσπονδία με φορείς της κυβέρνησης για την διεκδίκηση προνομίων των τρίτεκνων οικογενειών.

Επίσης, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο ο Δημήτρης Φουστανάς, ιδιοκτήτης ταβέρνας στο Ξινονέρι που κάθε Κυριακή κάνει το τραπέζι και μια τρίτεκνη οικογένεια που έχει χαμηλό εισόδημα και ο Νίκος Ψαρρής, από τα Χυτήρια Ψαρρή για την προσφορά τους να κατασκευάσουν αφιλοκερδώς το έμβλημα του συλλόγου.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Χρυσόστομος Θεολόγης που κέρδισε στην κλήρωση το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα ποδήλατο.

TRITEKNOI XOROS 2019 KENTIA 6

TRITEKNOI XOROS 2019 KENTIA 7

TRITEKNOI XOROS 2019 KENTIA 9

TRITEKNOI XOROS 2019 KENTIA 16

TRITEKNOI XOROS 2019 KENTIA 29

TRITEKNOI XOROS 2019 KENTIA 30

TRITEKNOI XOROS 2019 KENTIA 35




Total
0
Shares
Previous Article
BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

«Αντί να βογκάει ο γάιδαρος, βογκάει ο καβαλάρης!!!»

Next Article
BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

Ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων