Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλος: Ξεκίνησε η κατασκευή της νέας γέφυρας στην Άλλη Μεριά

Volos kataskevi gefyras alli meria

Βόλος: Ξεκίνησε η κατασκευή της νέας γέφυρας στην Άλλη Μεριά

Ξεκίνησε σήμερα η κατασκευή της νέας γέφυρας στην Άλλη Μεριά, ένα έργο προϋπολογισμού 500 και πλέον χιλιάδων ευρώ, που εκτελείται με τη γενναιόδωρη προσφορά – χρηματοδότηση του Ομιλου Μυτιληναίου. Πρόκειται για την πρώτη μελέτη που υλοποιείται σε επίπεδο Θεσσαλίας, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, ταυτόχρονα με τις μικρότερες παρεμβάσεις που γίνονται καθημερινά και αναδεικνύει τον Δήμο Βόλου πρωτοπόρο και σε αυτό τον τομέα.

Στο τόπο των εργασιών μετέβη νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που μεταξύ άλλων σε δηλώσεις ανέφερε και τα εξής:

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας και δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό ξεκινήσαμε σήμερα, σε χρόνο ρεκόρ, ένα έργο ζωής για τους κατοίκους της Άλλης Μεριάς την κατασκευή της νέας γέφυρας, μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη από τις πλημμύρες η προηγούμενη.

Για μια ακόμη φορά οφείλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Όμιλο Μυτιληναίου που χρηματοδοτεί το έργο και όσους συνετέλεσαν για να πετύχουμε και σε αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω ότι μέχρι το Πάσχα θα την παραδώσουμε στους κατοίκους.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
prosfora vivliwn 2odimitiko mouzakiou

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου για την προσφορά βιβλίων

Επόμενο άρθρο
Νόμος και Ελευθερία - Άνθρωπος και Ταυτότητες (Θρησκεία – Έθνος) - Φωτογραφία: Προπαγάνδα αλλά και Εργαλείο Αφύπνισης - Ποίηση και Πολιτική - Η βαλίτσα του Ταξιδιώτη - Ένα εκκλησάκι οικόσημο της Δονούσας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ: Βίοι παράλληλοι - H Τραγωδία των Τεμπών: Aνθρώπινο Λάθος και Κρατική Αβελτηρία - Η πρώτη επέτειος του Ουκρανικού πολέμου: Οι διαψεύσεις και οι προοπτικές για ειρήνη - Ελευθερώστε τα γλυπτά του Παρθενώνα - Στο λυκαυγές ενός άλλου κόσμου: Προοπτικές και Ευθύνες… - Τρία βιβλία για μία ασφαλή πλοήγηση στην εποχή της μετα-πραγματικότητας - Αλλάζουν οι θρησκείες; - Μικρασιατική Καταστροφή: Μνήμη που πληγώνει… - Ένας άδικος θάνατος και μία δίκαιη εξέγερση - Τουρκικός μεγαλο-Ιδεατισμός ή η παράνοια του νέο-Οθωμανισμού;

Ηλίας Γιαννακόπουλος: “Τη Γλώσσα μου “έδωσαν Ελληνική…”: Η Γλώσσα μάς κατέχει…