Βόλος: Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα για κλοπή σε εγκαταστάσεις εταιρίας

Βόλος: Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα για κλοπή σε εγκαταστάσεις εταιρίας - Συνελήφθησαν τρία άτομα στα Τρίκαλα για κλοπή ποδηλάτων - Ανακοίνωση της ΓΕ. Π. Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για τη χθεσινή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο Βόλο

Βόλος: Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα για κλοπή σε εγκαταστάσεις εταιρίας

Σύλληψη δύο ημεδαπών, άνδρα και γυναίκας, για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (05-05-2023) το μεσημέρι σε περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, δύο ημεδαποί, άνδρας και γυναίκα, για κλοπή.

Ειδικότερα, οι δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε χώρο εγκαταστάσεων εταιρείας και αφού, παραβίασαν, αρχικά, την εξωτερική πόρτα της περίφραξης του οικοπέδου, εισήλθαν σε αυτό και αφαίρεσαν μία εξωτερική μονάδα κλιματισμού.

Ακολούθως, εισήλθαν στο κτίριο της εγκατάστασης, παραβιάζοντας την πόρτα εισόδου και αφαίρεσαν γειώσεις ενωμένες με χαλκό, μήκους -10- μέτρων.

Οι δράστες ακινητοποιήθηκαν, μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, ενώ στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα, καθώς και ένα σκεπάρνι και ένας κάβουρας. Κατασχέθηκε, επίσης, και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου επέβαιναν.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων της εταιρείας.
Total
0
Shares