Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλος: Συνελήφθη άμεσα «τσαντάκιας» για ληστεία και σωματικές βλάβες

TSANTAKIAS

Συνελήφθη άμεσα ένας ημεδαπός στο Βόλο για ληστεία και σωματικές βλάβες 

Ο δράστης αφαίρεσε με τη χρήση βίας την τσάντα ημεδαπής ενώ προκάλεσε σωματικές βλάβες και σε έναν ημεδαπό, φιλικό της πρόσωπο

Συνελήφθη άμεσα, τις μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα (21-05-2021) στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, ο δράστης, ευρισκόμενος σε υπαίθριο ανοιχτό χώρο, αρχικά άρπαξε αναίτια την τσάντα ημεδαπής, ενώ στην προσπάθεια της παθούσας να την κρατήσει, της προκάλεσε σωματικές βλάβες στο πρόσωπο με τα χέρια του, αφαιρώντας τελικά την τσάντα που περιείχε προσωπικά αντικείμενα και επιχείρησε να απομακρυνθεί.

Στη συνέχεια, ένας ημεδαπός, φιλικό πρόσωπο της ημεδαπής, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη, ο οποίος ομοίως του επιτέθηκε στο πρόσωπο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article
galaxy BRI 1335 0417

Ανακαλύφθηκε ο αρχαιότερος και πιο μακρινός σπειροειδής γαλαξίας «μόλις»... 12,4 δισ. ετών φωτός μακριά

Next Article
karaiskakis

Ένσταση ο Καραϊσκάκης κατά της Δόξας...

Related Posts