Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλος: Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε σε κατοικημένη περιοχή του Φυτόκου στην Νέα Ιωνία

pyrosvestiki

Βόλος: Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε σε κατοικημένη περιοχή του Φυτόκου στην Νέα Ιωνία

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για φωτιά που ξέσπασε σε κατοικημένη περιοχή του Φυτόκου στην Νέα Ιωνία και πολύ γρήγορα έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή όπου βρίσκεται η Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχείρησαν σε μια μεγάλη έκταση για τον περιορισμό της φωτιάς, καθώς σε κοντινή απόσταση υπήρχαν κατοικίες και επιχειρήσεις. Παράλληλα, αστυνομικοί απέκλεισαν την πρόσβαση οχημάτων και πεζών στην περιοχή. Οι πυροσβέστες κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύονταν συνεχώς, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν και πεζοπόρα τμήματα πυροσβεστών. Στην περιοχή επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Όλοι οι κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους και βρίσκονταν σε απόσταση ασφαλείας από τη φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα και οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για να συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι κάηκε μία αποθήκη και ένα λυόμενο σπίτι, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ζώα που βρίσκονταν σε περιφραγμένο χωράφι, κάηκαν καθώς ο ιδιοκτήτης του δεν πρόλαβε να τα απομακρύνει. Η επιχείρηση της πυρόσβεσης βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη μέχρι και αργά το απόγευμα.




Total
0
Shares
Previous Article
Δωρεάν rapid tests στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων

Rapid tests: Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Κυριακή 11/07

Next Article
kataskinosi

Θετικοί στον κορονοϊό ένας έφηβος από τον Βόλο και τρεις από την Λάρισα σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Related Posts