Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλος: Εξιχνιάστηκε η κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων

Βόλος: Εξιχνίαση κλοπής από Ιερό Ναό

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της (29-04-2017) στο Βόλο, ο 29χρονος εισήλθε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων και διέρρηξε το παγκάρι με αιχμηρό αντικείμενο, αφαιρώντας μικρό χρηματικό ποσό.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (28-08-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 21χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε σε σούπερ μάρκετ της πόλης και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα. Τα κλοπιμαία παρελήφθησαν από υπεύθυνη του καταστήματος.

Βόλος: Εξιχνίαση απάτης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα (17/19-07-2017), ο 37χρονος εξαπάτησε 56χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, πείθοντάς τον, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, να καταθέσει το χρηματικό ποσό των (900) ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του, ως προκαταβολή για υποτιθέμενη πώληση επιβατικού αυτοκινήτου, για το οποίο είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ηλεκτρονική αγγελία πώλησης, χωρίς η εν λόγω αγοραπωλησία να ολοκληρωθεί, καθόσον ο δράστης διέκοψε την επικοινωνία με τον παθόντα.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (29-08-2017) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Καρδίτσα: Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (29-08-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας από 20 έως 22 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Εξιχνιάστηκαν άμεσα τρεις περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο τριήμερο στην πόλη του Βόλου 

Συνελήφθη ως δράστης 29χρονος ημεδαπός 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν άμεσα τρεις περιπτώσεις κλοπών, δύο τετελεσμένες και μία σε απόπειρα και συνελήφθη σήμερα (29-08-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 29χρονος ημεδαπός, ως δράστης των κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από τις πρώτες πρωινές ώρες της (27-08-2017) έως τις πρώτες πρωινές ώρες της (29-08-2017) στην πόλη του Βόλου, ο 29χρονος διέρρηξε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόριο, καφετέρια και οβελιστήριο), ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών και ενός υπηκόου Ιταλίας, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ, μία τηλεόραση και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για άλλα παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και φωτοβολίδων 

Συνελήφθη, σήμερα (29-08-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και φωτοβολίδων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης διάθεσης και πώλησης βεγγαλικών, φωτοβολίδων και λοιπών πυροτεχνημάτων, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα του 48χρονου ημεδαπού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (44) βεγγαλικά και (46) καπνογόνα, τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο άδεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ελασσόνα

Next Article

Ο ShawnDre’ Jones στα Τρίκαλα BC Aries