Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλος: Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία – Συνελήφθη ένας από τους δράστες

silipsi astynomia

Βόλος: Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία – Συνελήφθη ένας από τους δράστες

Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε σήμερα (26-07-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο.

Συνελήφθη, σήμερα (26-07-2021) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία και κλοπή τροχοφόρου, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος μαζί με τον συνεργό του, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία ήταν σταθμευμένη έξω από την οικία του. Στη συνέχεια, οι δράστες επιβαίνοντας στην ανωτέρω μοτοσικλέτα και φορώντας αμφότεροι κράνη, μετέβησαν σε κατάστημα πώλησης ψιλικών ειδών της πόλης, όπου εργαζόταν ημεδαπή και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος της, αφαίρεσαν από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ και διάφορα πακέτα τσιγάρων.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, ο ένας εκ των δραστών εντοπίστηκε στην οικία του και συνελήφθη.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα είδη ρουχισμού που φορούσε κατά την τέλεση της ληστείας, ενώ σε παρακείμενο οικόπεδο αυτής βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και τα κράνη που φορούσαν οι δράστες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για τον εντοπισμό του έτερου δράστη της ληστείας.




Total
0
Shares
Previous Article
Ευχαριστήριο προς την εταιρία εμφιάλωσης νερού ΘΕΟΝΗ

Ευχαριστήριο προς την εταιρία εμφιάλωσης νερού ΘΕΟΝΗ

Next Article
Με κατάνυξη τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής στον Δήμο Πύλης

Με κατάνυξη τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής στον Δήμο Πύλης