Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλος: Εξιχνιάστηκε άμεσα απάτη σε βάρος 62χρονου

Αγιά: Εξιχνίαση κλοπής και απόπειρας κλοπής

Μουζάκι: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, τη Δευτέρα (13-11-2017) το πρωί στο Μουζάκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του έξι αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, για τα αδικήματα της απειλής, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απλής σωματικής βλάβης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της απείθειας, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη τη Δευτέρα (13-11-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ρουμανικών Αρχών, για το αδίκημα της παραβίασης υποχρέωσης για διατροφή.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, τη Δευτέρα (13-11-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Κιλελέρ: Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (14-11-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Λάρισα: Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθησαν, σήμερα (15-11-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 17 και 19 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών

Συνελήφθη, χθες (14-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε συνεργασία με τεχνικό συνεργείο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του κατελήφθη να λειτουργεί ραδιοφωνικό σταθμό σε συγκεκριμένη συχνότητα, χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή. Κατασχέθηκαν μηχανήματα εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος (ενισχυτής – πομπός, κεραία, κονσόλα ήχου κ.α.) και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (14-11-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (14-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης (18) μηνών και χρηματική ποινή (1.200) ευρώ, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, σήμερα (15-11-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα διέρρηξε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 28χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε μία συσκευή γεωγραφικού εντοπισμού. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν αντικείμενο καθώς και ένας σουγιάς.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (14-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει (12) ναρκωτικά δισκία, στερούμενος ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη τη Δευτέρα (13-11-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνιάστηκε άμεσα απάτη σε βάρος ημεδαπού που διαπράχθηκε στην πόλη του Βόλου 

Συνελήφθη ως δράστης 50χρονος ημεδαπός, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμη δύο συνεργοί του

Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου απάτη σε βάρος 62χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στο Βόλο.

Συνελήφθη ως δράστης τη Δευτέρα (13-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 50χρονος ημεδαπός για το αδίκημα της απάτης, ενώ αναζητούνται για το ίδιο αδίκημα, δύο ακόμη ημεδαποί συνεργοί του, ηλικίας 57 και 65 ετών.

Ειδικότερα, ο 50χρονος προσποιούμενος υπάλληλο Τελωνείου το προηγούμενο τριήμερο προσέγγισε τον 62χρονο, με το πρόσχημα ότι είχε τη δυνατότητα να του πουλήσει σε συμφέρουσα τιμή ποσότητες κατασχεμένων λιπασμάτων. Στη συνέχεια, ο δράστης μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς του που παρουσιάστηκαν ως μεσάζοντες για τη μεταφορά των λιπασμάτων στην Αθήνα, κατάφεραν να εξαπατήσουν τον 62χρονο, πείθοντάς τον αρχικά να τους παραδώσει ως προκαταβολή το χρηματικό ποσό των (3.900) ευρώ.

Ακολούθως, ο 50χρονος εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο και συνελήφθη στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, κατά την εκ νέου συνάντηση που είχε με τον 62χρονο προκειμένου να παραλάβει το υπόλοιπο χρηματικό ποσό, για την ολοκλήρωση της αγοράς και μεταφοράς των λιπασμάτων.

Από την κατοχή του 50χρονου κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία όπως εξακριβώθηκε χρησιμοποιούσε κατά τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες με τον παθόντα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν οι συνεργοί του, αλλά και να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις απάτης.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Αγιά: Εξιχνίαση κλοπής και απόπειρας κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένης και σε απόπειρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το βράδυ του Σαββάτου (11-11-2017) στην Αγιά, ο 26χρονος μαζί με δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, διέρρηξαν οικία 57χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν από το εσωτερικό δύο χρυσές αλυσίδες και χρηματικό ποσό. Επιπλέον, κατά τις ίδιες ώρες της ίδιας ημέρας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία 49χρονης ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθώς έγιναν αντιληπτοί.




Total
0
Shares
Previous Article

Παρεμβάσεις και βελτιώσεις στις δημόσιες υποδομές από την ΠΕ Καρδίτσας

Next Article

Λάρισα: Συνελήφθη 67χρονη για μαστροπεία