Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλος: Έσπαγε με σφυρί καταστήματα και έκλεβε χρήματα και ποτά

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή από οικία - Σύλληψη ημεδαπού για το αδίκημα του εμπρησμού - Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας με 100 γραμμάρια κάνναβης - Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή σε Ιερό Ναό στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων - Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπής οχημάτων στη Λάρισα

Βόλος: Έσπαγε με σφυρί καταστήματα και έκλεβε χρήματα και ποτά

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα στο Βόλο 

Συνελήφθη ημεδαπός άνδρας

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα στο Βόλο.

Συνελήφθη, σήμερα (07-10-2022) στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, ο δράστης μετέβη σε κατάστημα (mini market), ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφού έθραυσε με σφυρί την κεντρική θύρα αυτού, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε δύο φιάλες ποτών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, από κοινού με άγνωστο, μέχρι στιγμής, συνεργό του, κατά το χρονικό  διάστημα από 02-10-2022 έως 05-10-2022, διέπραξαν -4- περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα (ζαχαροπλαστείο, mini market και δύο καφετέριες) της πόλης, θραύοντας τις κεντρικές γυάλινες θύρες αυτών, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -140- ευρώ και -30- πακέτα τσιγάρων.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σφυρί και ένα σακίδιο πλάτης, καθώς και οι δύο αφαιρεθείσες φιάλες ποτών, οι οποίες αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article
Spiros Lappas 33

Σπύρος Λάππας: Αντί χαιρετισμού της σημερινής έκθεσης στην Καρδίτσα

Next Article
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας Χορηγός του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας Χορηγός του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ