Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλος Ενα μοναδικό στο είδος του μεταπτυχιακό του Π.Θ. στην Καρδίτσα

Αιτήσεις και δικαιολογητικά υποβάλλονται έως τις 7 Σεπτεμβρίου
ksulo epiplo
Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών, που ενδιαφέρονται να εισαχθούν και να φοιτήσουν στο μοναδικό στο είδος του μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Γενικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με έδρα την Καρδίτσα, που θα λειτουργήσει για 5η συνεχή χρονιά για το ακαδημαϊκό έτος 2019 – ‘20, με τίτλο «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας και Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο» και τρεις εξειδικεύσεις: Σχεδιασμός προϊόντων, Τεχνολογία & Κατασκευές και Μάνατζμεντ & Μάρκετινγκ.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι μεταπτυχιακοί φοιτητές να υποβάλουν έως 7/9/2019 τα απαραίτητα δικαιολογητικά που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα: http://msc.fwsd.uth.gr/ (http://msc.wfdt.kard.teilar.gr/?p=1852).
Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία στην Καρδίτσα, σε ένα εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων, με καλλιέργεια γνώσεων και δεξιοτήτων, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με πολύ αξιόλογο εξοπλισμό, που υπόκειται σε διαρκή αξιολόγηση, προσφέροντας ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, και ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα.
Παρέχονται υποτροφίες αριστείας (απαλλαγή διδάκτρων), καθώς και δωρεάν φοίτηση σε ποσοστό 30% επί του συνολικού αριθμού των εισακτέων φοιτητών με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.
Τα συνολικά δίδακτρα ανέρχονται σε 2.800 € για όλη τη διάρκεια των σπουδών και καταβάλλονται σε δόσεις, ενώ το πρόγραμμα των μαθημάτων υλοποιείται κάθε Παρασκευή (απόγευμα) και Σάββατο (πρωί), προκειμένου να διευκολύνονται εργαζόμενοι φοιτητές που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση από την Καρδίτσα.

Πληροφορίες παρέχονται από: Τη Γραμματεία του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού τηλ.: 24410-64730. Τον διευθυντή του Π.Μ.Σ. καθηγητή Ι. Παπαδόπουλο, τηλ. 693-7384777, e-mail: papadio@uth.gr; msc.wfdt@teithessaly.gr. Στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. – http://msc.fwsd.uth.gr/.

https://www.taxydromos.gr




Total
0
Shares
Previous Article
mouseio manitari meteoron

Νέα Θέση Εργασίας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μανιταριών

Next Article
pirosvestiki mouzakiou

Π.Υ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Ενημέρωση πολιτών για καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών