Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλος: Δωρεάν αμνοερίφια σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες εν όψει του Πάσχα

Βόλος: Δωρεάν αμνοερίφια σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες εν όψει του Πάσχα

Βόλος: Δωρεάν αμνοερίφια σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες εν όψει του Πάσχα

Με μια ακόμη πρωτοβουλία του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου και την οικονομική συνδρομή γνωστών επιχειρηματιών και φέτος θα διανεμηθούν δωρεάν την Μεγάλη Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στα Δημαρχεία Βόλου και Νέας Ιωνίας αμνοερίφια εν όψει του Πάσχα, προκειμένου να υπάρξει ανακούφιση των οικονομικά ευάλωτων οικογενειών της πόλης μας.

Το σύνολο της οικονομικής δαπάνης θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την ΠΑΕ Βόλος και από τις συνδρομές των επιχειρηματιών, ενώ πολύτιμη είναι η συνδρομή του Δήμου Βόλου που διαθέτει την οργανωτική του δομή για να φθάσουν τα κρέατα στις οικογένειες που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

Οι οικογένειες που θα λάβουν τη βοήθεια σε τρόφιμα είναι αυτές των οποίων οι δικαιούχοι είναι ενταγμένοι σε πρόγραμμα οικονομικής αδυναμίας του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βόλου, καθώς και από τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές του Δήμου Βόλου. Θεωρείται αυτονόητο ότι αν υπάρξουν ανάγκες για επιπλέον οικογένειες αυτές θα καλυφθούν.




Total
0
Shares
Previous Article
Rapid tests: Το πρόγραμμα για δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο στη Θεσσαλία αύριο Πέμπτη 31 Μαρτίου

Rapid tests: Το πρόγραμμα στη Θεσσαλία αύριο Παρασκευή 15 Απριλίου

Next Article
Τάσος Τσιαπλές

Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στην συνεδρίαση του ΠΣ για την ΜΠΕ της σχεδιαζόμενης σιδηροδρομικής σύνδεσης Καλαμπάκας-Δήμητρα/Κοζάνης

Related Posts