Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλος: Διαρρήκτες κλειδώθηκαν μέσα σε τσιπουράδικο – Δύο συλλήψεις

diariktes volos

Βόλος: Διαρρήκτες κλειδώθηκαν μέσα σε τσιπουράδικο – Δύο συλλήψεις

  Δύο Έλληνες ηλικίας 36 και 29 χρόνων κατηγορούνται για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας καθώς διέρρηξαν τσιπουράδικο στο Βόλο.

  Οι δύο δράστες εισέβαλαν στο εσωτερικό του τσιπουράδικου στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου για να κλέψουν, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

  Άνοιξαν την ταμειακή μηχανή, η οποία όμως είχε μόλις 20 ευρώ καθώς οι ιδιοκτήτες ήταν προνοητικοί. Στη συνέχεια οι διαρρήκτες έβαλαν στο μάτι την τηλεόραση, τα μηχανήματα παραγγελιών, ενώ άνοιξαν και το ψυγείο.

  Την ώρα ωστόσο που έφευγαν, διαπίστωσαν έντρομοι ότι είχαν εγκλωβιστεί στο κατάστημα, καθώς η πόρτα την οποία είχαν διαρρήξει κλειδώθηκε αυτόματα. Πήραν τότε τον πυροσβεστήρα, έσπασαν την τζαμαρία και τράπηκαν σε φυγή, προκαλώντας όμως ζημιές πολλών ευρώ στην γνωστή επιχείρηση. Το κατάστημα ωστόσο διέθετε κάμερες παρακολούθησης που κατέγραφαν τις κινήσεις τους.

  Ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε στην Αστυνομία και έδωσε όλο το βιντεοληπτικό υλικό. Οι αστυνομικοί αναγνώρισαν τους δράστες και ακολούθησε η σύλληψή τους με τον ένα να αναζητείται καθώς είχε κλέψει ένα μηχανάκι. Μάλιστα, βρήκαν στην κατοχή τους την τηλεόραση που αποδόθηκε στον επιχειρηματία.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
goundoura Krania

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Αποκλείστηκε η Λαρισαία Δώρα Γκουντούρα στην ξιφασκία - Με καταγωγή από την Κρανιά Καρδίτσας

Επόμενο άρθρο
eody rapid tests Mouzaki 1

Δήμος Μουζακίου: Δωρεάν RAPID TESTS σήμερα Δευτέρα 26/7 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου