Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλεϊ: Ξεκίνησε στο Μουζάκι η προεπιλογή της νέας Εθνικής Παγκορασίδων (φώτο)

 

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα 2/4 στο Μουζάκι το πρόγραμμα καταγραφής και ανίχνευσης ταλέντων, των κοριτσιών που θα στελεχώσουν την καινούργια Εθνική ομάδα των Παγκορασίδων, σε συνέχεια της πρώτης επιλογής κοριτσιών που έχει αρχίσει από την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Πρέπει να τονίσουμε ότι οι Εθνικές ηλικιακές ομάδες έχουν διετή διάρκεια και στο χρονικό αυτό σημείο συνεχίζουμε και για την επόμενη δημιουργία Εθνικής Ομάδας με κορίτσια γεννημένα του 2004-2005.

Τη Δευτέρα λοιπόν συγκεντρώθηκαν 93 κορίτσια από όλη την Ελλάδα στο ΚΠΕ Μουζακίου και στην απογευματινή προπόνηση έγινε σωματομετρική και εργομετρική καταγραφή των αθλητριών. Ακολούθως το πρωΐ της Τρίτης 3/4 ξεκίνησε ένα πρόγραμμα όπου μέσα από μία διαδικασία προπονητικών πρωτοκόλλων θα φτιαχτούν δύο προπονητικά κέντρα στην Αθήνα για τη νότια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη για τη Βόρεια Ελλάδα. Τα προπονητικά αυτά κέντρα θα στελεχωθούν με τις καλύτερα αθλητικά αθλήτριες, θα προπονούνται από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές και ταυτόχρονα θα παρακολουθούνται και οι υπόλοιπες αθλήτριες γιατί όπως γνωρίζουμε δεν ωριμάζουν αθλητικά και βιολογικά ταυτόχρονα όλα τα παιδιά.

Στόχος όλων των μικρών αναπτυξιακών εθνικών ομάδων είναι να βρεθούν και να δημιουργηθούν αθλήτριες υψηλών προδιαγραφών που σε λίγα χρόνια θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα γυναικών.

Έτσι λοιπόν στο διακλιμακιακό αυτό προπονητικό κέντρο έχουμε αθλήτριες από όλη την Ελλάδα με την ακόλουθη εκπροσώπηση :

ΕΣΠΑΑΑ : 15
ΕΣΠΕΔΑ : 12
ΕΠΕΣΘ : 12
ΕΣΠΕΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΤ.ΜΑΚ : 11
ΕΣΠΕΚΕΛ : 11
ΕΣΠΕΚ : 6
ΕΣΠΕΜ : 6
ΕΣΠΕΠ : 7
ΕΣΠΕΔΕ : 7
Τ.Ε ΧΙΟΥ : 1
Τ.Ε ΣΑΜΟΥ : 2
Τ.Ε ΚΥΚΛΑΔΩΝ : 1
Τ.Ε ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ : 2

Επίσης συμμετέχουν οι προπονητές: Ο Ομοσπονδιακός Παγκορασίδων κ. Κώστας Γκούντας, ο Ομοσπονδιακός Κορασίδων κ. Ανέστης Γιαννακόπουλος, ο συνεργάτης Ομοσπονδιακού Παγκορασίδων κ. Βασίλης Παπαδημητρίου, η συνεργάτης Ομοσπονδιακού Παγκορασίδων κ. Μπέττυ Κουτσολία, ο συνεργάτης Ομοσπονδιακού Κορασίδων κ. Σταύρος Βίτσιος, ο συνεργάτης Ομοσπονδιακών Προπονητών κ. Μανώλης Μανωλάκης, οι ΠΟΠ κ. Χριστίνα Πεταλά (ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ. Μακεδονίας), η κ. Κατερίνα Φαρμάκη (ΕΣΠΕΔΑ), ο κ. Γιώργος Νικολογιάννης (ΕΣΠΑΑΑ)
Την Διοικητική Υποστήριξη έχουν ο κ. Ευάγγελος Περόπουλος (Team Manager γυναικείων Εθνικών ομάδων) και ο κ. Χαράλαμπος Καρασαρλίδης (Συντονιστής Αναπτυξιακού Β. Ελλάδος).

[RPG id=65504]




Total
0
Shares
Previous Article

Αποτελέσματα Μετεγγραφών για 923 αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές

Next Article

Παρέμβαση για τα 15 αόρατα ηλεκτρικά οχήματα του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Μουζακίου

Related Posts

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»
Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»

Η ημερίδα έχει ως θέμα «Αγροδιατροφή» καθώς και «Αειφορία – Ανθεκτικότητα - Βιωσιμότητα»