Στη Σκόπελο οι Κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου για την πρόκριση στο FINAL 4 – Σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας (Σάββατο 19/3 – 5:30)

Στη Σκόπελο οι Κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου για την πρόκριση στο FINAL 4 - Σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας (Σάββατο 19/3 - 5:30)

Στη Σκόπελο οι Κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου για την πρόκριση στο FINAL 4 – Σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας (Σάββατο 19/3 – 5:30)

Στη Σκόπελο βρίσκεται αυτήν την ώρα η ομάδα βόλει των Κορασίδων του ΓΣ Μουζακίου, όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (5:30) τον ΑΟ Σκοπέλου, σε αγώνα νοκ άουτ, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το final four ανόδου στην Α1 της ΕΣΠΕΚΕΛ!

Στη Σκόπελο οι Κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου για την πρόκριση στο FINAL 4

Παρά τις απουσίες που έχει στην αποστολή της η Σοφία Παναγιάρη, η ομάδα του Μουζακίου θα προσπαθήσει το καλύτερο, απέναντι σε μία ομάδα που τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της.

Όπως και να έχει όμως το τελικό αποτέλεσμα, ήταν μία εξαιρετική χρονιά για τα κορίτσια του ΓΣ Μουζακίου και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλη την προσπάθειά τους και τη δεύτερη θέση που κατέκτησαν στον Όμιλο. Παράλληλα βάζουν γερές βάσεις για να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στα γήπεδα της Θεσσαλίας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στο YOU TUBE

η εναλλακτικά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Total
11
Shares