Βόλει Κορασίδων: Καθαρή νίκη με 3-0 σετ για τις Κορασίδες του Γ.Σ. Μουζακίου επί του Α.Ο. Πελασγιώτιδας

Βόλει Κορασίδων: ΓΣ Μουζακίου - ΑΣ Φαρσάλων - 10η αγωνιστική - Κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

Βόλει Κορασίδων: Καθαρή νίκη με 3-0 σετ για τις Κορασίδες του Γ.Σ. Μουζακίου επί του Α.Ο. Πελασγιώτιδας

Με νίκη συνέχισαν τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις οι Κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» καθώς επιβλήθηκαν με 3-0 σετ επί του Α.Ο. Πελασγιώτιδας, στην 4η Αγωνιστική για τον 3ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 Θεσσαλίας, στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021.

Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου παρακολούθησαν για ακόμη μία φορά ένα έντονο παιχνίδι με πολλές καλές φάσεις και από τις δύο ομάδες και γεμάτα σετ. Στο πρώτο σετ οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τις κορασίδες του Μουζακίου τελικά να κερδίζουν με 26-24. Τα επόμενα δύο σετ, σχεδόν πανομοιότυπα σε σκορ και φάσεις, όμως τα κορίτσια του Μουζακίου που μπήκανε καλύτερα στον αγώνα, πήρανε και διατηρήσανε μία διαφορά ασφαλείας και κατάφεραν να τα κερδίσουν με το ίδιο σκορ, 24-17 ανεβαίνοντας έτσι στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Τα σετ: 26-24, 25-17, 25-17

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 οι Κορασίδες του Γ.Σ. Μουζακίου δοκιμάζονται στα Φάρσαλα, όπου θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα του Α.Σ. Φαρσάλων

Κορασίδες του Γ.Σ. Μουζακίου

Κορασίδες Πελασγιώτιδας

Αναλυτικά η βαθμολογία των ομάδων και το πρόγραμμα των αγώνων

vathmologia korasides mouzaki espekel 1

vathmologia korasides mouzaki espekel

 

Total
0
Shares