Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλει Γυναικών: ΓΣ Μουζακίου – ΑΣ Φαρσάλων 3-1 – Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Μουζακίου σε έναν συναρπαστικό αγώνα (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Βόλει Γυναικών: Πρεμιέρα για τον ΓΣ Μουζακίου που υποδέχεται τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα - Βόλει Γυναικών: ΓΣ Μουζακίου - ΑΣ Φαρσάλων 3-1 - Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Μουζακίου σε έναν συναρπαστικό αγώνα (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Βόλει Γυναικών: ΓΣ Μουζακίου – ΑΣ Φαρσάλων 3-1 – Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Μουζακίου σε έναν συναρπαστικό αγώνα (VIDEO)

Συναρπαστικό όπως το αναμέναμε το παιχνίδι που έγινε στο κλειστό του Μουζακίου, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες που αγωνίστηκαν χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, για την τελευταία αγωνιστική του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος Τοπικού Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Τα κορίτσια του ΓΣ Μουζακίου, έχοντας δύο απουσίες από την ομάδα, μπήκαν στο πρώτο σετ δυνατά στο παιχνίδι, πήραν από νωρίς διαφορά ασφαλείας 7 πόντων που διατήρησαν μέχρι το τέλος του σετ κλείνοντας με 25-16, έχοντας απέναντι την αξιόλογη ομάδα του ΑΣ Φαρσάλων, που παρά τις απουσίες που είχε και αυτή, κατάφερε στο δεύτερο σετ με εσωτερικές αλλαγές να αντιδράσει και να φέρει τα δύσκολα για την ομάδα του Μουζακίου.

Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 5-8 στο δεύτερο σετ, εκμεταλλευόμενες τις αλλαγές των γηπεδούχων και τις δικές τους εσωτερικές αλλαγές, και μέχρι το 15 πηγαίνανε μαζί στο σκορ. Από το σημείο εκείνο και μετά πήρανε διαφορά 8 πόντων φτάνοντας στο 15-23. Τα κορίτσια της Σοφίας Παναγιάρη αντέδρασαν και με αντεπίθεση διαρκείας έκαναν το 21-24 και κατάφεραν ακόμη να ισοφαρίσουν σε 24-24 παρ’ όλα αυτά όμως έχασαν το σετ με 24-26.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε με την ομάδα των Φαρσάλων να προηγείται με 0-5 και με 3-9 αναγκάζοντας την κόουτς του Μουζακίου να πάρει νωρίς νωρίς και τα δύο τάιμ άουτ. Από το σημείο εκείνο και μετά υπήρξε σθεναρή αντίδραση από τις γηπεδούχες που ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και προηγήθηκαν με 14-11 και 21-16, κλείνοντας το σετ τελικά με 25-17.

Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες μπήκανε δυνατά και μέχρι το 13-10 βρισκότανε κοντά στο σκορ. Από εκεί και ύστερα τα κορίτσια του Μουζακίου κατάφεραν να προηγηθούν ακόμη και με διαφορά 6 πόντων (18-12). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενες ήταν να πάρουν ακόμη τρεις πόντους και να κλείσει το σετ με 25-15.

Βόλει Γυναικών: ΓΣ Μουζακίου - ΑΣ Φαρσάλων 3-1 - Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Μουζακίου σε έναν συναρπαστικό αγώνα (VIDEO)

Σημαντικός παράγοντας ο κόσμος που κατέκλυσε το κλειστό του Μουζακίου και ενίσχυσε για την νίκη αυτή την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής».

Συνέχεια στο κύπελλο

Την κλήρωση του κυπέλλου περιμένει πλέον η ομάδα του ΓΣ Μουζακίου για να συνεχίσει τις αγωνιστικές δραστηριότητες μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο παιχνίδι αναμένεται να γίνει το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ




Total
0
Shares
Previous Article
Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την αποκατάσταση της Ιεράς Μονής Γεννήσεως της Θεοτόκου Λιμποχόβου

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την αποκατάσταση της Ιεράς Μονής Γεννήσεως της Θεοτόκου Λιμποχόβου

Next Article
Δήμος Μουζακίου: Ενημέρωση δημοτών για τον καθαρισμό οικοπέδων ενόψει θερινής περιόδου

Δήμος Μουζακίου: Ενημέρωση δημοτών για τον καθαρισμό οικοπέδων ενόψει θερινής περιόδου