Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλεϊ: Γ.Σ. Μουζακίου vs Φιλαθλητικός Τρικάλων

 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Γ.Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ vs ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΩΡΑ: 19:30

Την ομάδα του Φιλαθλητικού Τρικάλων υποδέχεται σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου (19:30), η Γυναικεία Ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ.Πασιαλής”, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής (1ος Όμιλος) του Τοπικού Πρωταθλήματος Γυναικών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΠΕΚΕΛ).

Την τρίτη νίκη της ψάχνει η ομάδα του Μουζακίου που υποδέχεται την πρωτοπόρο στη βαθμολογία ομάδα του Φιλαθλητικού. Αν και είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε γυναικείο πρωτάθλημα, οι Γυναίκες του Μουζακίου έχουν πάρει ήδη δύο νίκες σε έξι αγώνες, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ οι ήττες που έχουν σημειωθεί είναι κυριολεκτικά στον πόντο.

Mε κορμό βασισμένο στις Ακαδημίες του Συλλόγου δημιουργήθηκε ένα πολύ καλό ανταγωνιστικό σύνολο που υπόσχεται πολλά για το μέλλον και είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές Αντώνη Θάνο και Λίλια Ρακοβίτη. Αυτό το δείχνουν άλλωστε και οι εμφανίσεις των κοριτσιών στα πρωταθλήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων και θα είναι αυτά τα κορίτσια που μελλοντικά θα στελεχώσουν τη Γυναικεία Ομάδα του Συλλόγου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article

Η Θέση της Καρδίτσας στο νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Next Article
magnisia Agorastos episkepsi slide

Επισκέψεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού