Βοήθεια προς τους σεισμοπαθείς θα στείλει ο Δήμος Καρδίτσας

Τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου με τους ομολόγους του των πληγεισών περιοχών

 Βοήθεια προς τους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας που έπληξαν οι πρόσφατοι ισχυροί σεισμοί, ετοιμάζεται να αποστείλει τα επόμενα 24ωρα εκ μέρος όλων των Δημοτών η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας.

 Ήδη ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος επικοινώνησε με τους ομολόγους του Τρικαίων κ. Δ. Παπαστεργίου,  Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννη, Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα, Τυρνάβου κ. Ι. Κόκουρα και  Φαρκαδόνας κ. Σπ. Αγναντή.

 Οι κ.κ. Παπαστεργίου και Καλογιάννης ενημέρωσαν τον Δήμαρχο πως η κατάσταση στους Δήμους τους είναι ελεγχόμενη και προς το παρόν καλύπτουν με ιδία μέσα τις άμεσες ανάγκες των δημοτών που σχετίζονται με τον σεισμό. Οι Δήμαρχοι Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται.

 Η Δημοτική αρχή ήδη έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει την αποστολή και τα επόμενα 24ωρα τρόφιμα μακράς διαρκείας και τρόφιμα προς άμεση κατανάλωση, ρούχα και κλινοσκεπάσματα καθώς και ποσότητες εμφιαλωμένου νερού θα παραδοθούν στους κατοίκους των τριών προαναφερόμενων Δήμων.

«Είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους στηρίξουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε. Σύντομα εκ μέρους όλων των δημοτών μας θα τους αποστείλουμε προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.
Total
2
Shares
Previous Article

Με 19 παίκτες η ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν συμπληρώνει 20αδα

Next Article

«8 Μάρτη: παγκόσμια ημέρα της γυναίκας»


Total
2
Share