Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Η νέα ομάδα και οι χορηγοί της παρουσιάζονται στο φίλαθλο κοινό

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Η νέα ομάδα και οι χορηγοί της παρουσιάζονται στο φίλαθλο κοινό

Η νέα ομάδα του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας παρουσιάζεται την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 8 το απόγευμα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας.

Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν οι αθλητές και προπονητές της ανδρικής ομάδας, η αγωνιστική της εμφάνιση για την περίοδο 2021-22, καθώς και οι χορηγοί της.

Παρόντες στην εκδήλωση, θα είναι όλοι οι νέοι αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών μας, σε μια βραδιά που στόχο της έχει να προβάλλει την εφετινή προσπάθεια της ομάδας αλλά και τις επιχειρήσεις που την υποστηρίζουν. Ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών, στο οποίο ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας ξεκίνησε νικηφόρα, η στήριξη των επιχειρήσεων είναι πολύ σημαντική και ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Με πλήρως ανανεωμένο πρόσωπο και με μπροστάρη το Γιάννη Μπουρούση, η νέα μας ομάδα έχει υψηλούς στόχους και θα παλέψει για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Καλούμε όλους τους χορηγούς και φίλους της ομάδας να βρεθούν την Πέμπτη στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, σε μια άκρως μπασκετική βραδιά.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Καρδίτσας ΑμεΑ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Καρδίτσας ΑμεΑ: Υλοποίηση Ημερίδας Διάδοσης & Ευαισθητοποίησης προγράμματος Erasmus+

Next Article
Spiros Lappas mouzakinews slide

Ερώτηση στην Υπουργό Παιδείας κατέθεσε ο Σπύρος Λάππας

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…