ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας: Όλη η προσοχή στον αγώνα με το Μαρούσι

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας μπαίνει από το Σάββατο… στα βαθιά του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής

Όλη η προσοχή στον αγώνα με το Μαρούσι

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, το Σάββατο στο Χαϊδάρι έγραψε το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Κι αυτό έγινε με τον πιο εμφατικό τρόπο, καθώς το τελικό 66-130 φανερώνει όχι μόνο τη διαφορά δυναμικότητας με την αντίπαλη ομάδα της Δάφνης Δαφνίου, αλλά και την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κυανόλευκοι» ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το παιχνίδι του Σαββάτου έγραψε αρκετά ρεκόρ, για την επιθετική παραγωγικότητα, τη διαφορά, την αξιολόγηση και σίγουρα αποτελεί απόδειξη της αγωνιστικής ανωτερότητας του ΑΣΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι οι Μπουρούσης και Κακλαμάνος δεν αγωνίστηκαν, η ομάδα της πόλης μας δε συνάντησε κανένα πρόβλημα για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας που μετρά ήδη 5-0 στο πρωτάθλημα. Έχει την καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, είναι πρώτος σε ριμπάουντ, κλεψίματα, κοψίματα και στη συνολική αξιολόγηση. Τα στατιστικά δεδομένα είναι εντυπωσιακά, αποτυπώνουν με αριθμούς τη δυναμική της ομάδας, όμως κάπου εκεί τελειώνει και η συζήτηση για το τι έγινε μέχρι σήμερα και όλη η προσοχή πλέον, στρέφεται στα παιχνίδια που έρχονται και τα οποία έχουν σαφώς μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Αρχής γενομένης από το Σάββατο, ο ΑΣΚ μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο διάστημα στο πρωτάθλημα, έχοντας να αντιμετωπίσει μερικές, αν όχι όλες, από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Μέχρι τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι «κυανόλευκοι» έχουν να δώσουν έξι αγώνες εκ των οποίων οι πέντε είναι μεγάλης δυσκολίας και ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας. Κατά σειρά στις επόμενες 35 ημέρες, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά, εντός το Μαρούσι, εκτός τον Τρίτωνα, εντός τον Οίακα Ναυπλίου, εκτός το Χαρίλαο Τρικούπη, εντός την Ελευθερούπολη, ενώ ολοκληρώνει τους αγώνες για το 2021 πριν τη διακοπή λόγω των γιορτών, εκτός έδρας στην Καβάλα. Έχει μπροστά του επομένως, ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα με ομάδες οι οποίες έχουν κι αυτές τη δική τους δυναμική, έχουν ήδη δείξει την αξία τους στο πρωτάθλημα και με βάση τη σημερινή εικόνα, διεκδικούν όλες τους, εκτός του Οίακα Ναυπλίου, την είσοδο στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί απευθείας ή μέσω πλέι οφ, στην άνοδο στη Basket League.

Μπροστά σε αυτό το κομβικό μέρος του πρωταθλήματος, από την 7η έως και τη 12η αγωνιστική, ο ΑΣΚ προετοιμάζεται πάνω σε τρία βασικά σημεία: πρώτον αφήνει πίσω του το τι έγινε στα πρώτα πέντε ματς, τα μεγάλα σκορ και τις επιβλητικές εμφανίσεις, οι οποίες μπορεί να βοήθησαν την ομάδα να βρει ρυθμό και αγωνιστική ταυτότητα, όμως δεν αποτελούν κριτήριο για τη συνέχεια. Δεύτερον, με προπόνηση και δουλειά στο γήπεδο, ο Δημήτρης Λιόγας και οι συνεργάτες του εστιάζουν καθημερινά στη διαρκή βελτίωση των όσων έχει παρουσιάσει η ομάδα μέχρι στιγμής. Τρίτον, όπως και στο ξεκίνημα έτσι και τώρα ακόμη περισσότερο, η ομάδα δουλεύει και προετοιμάζεται για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και επικεντρώνει όλο της το ενδιαφέρον στο αμέσως επόμενο ματς.

Στο μυαλό όλων λοιπόν, βρίσκεται το προσεχές παιχνίδι και ήδη τη Δευτέρα, ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου, το οποίο ανοίγει την αυλαία των κρίσιμων αγώνων. Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο Νέο Κλειστό το Μαρούσι, την ομάδα που κατέκτησε πέρυσι την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, η οποία διατηρεί για χρόνια τον ίδιο κορμό παικτών και τον ίδιο προπονητή, ενώ ενισχύθηκε και στη μεταγραφική περίοδο με αξιόλογους αθλητές.

Όλη η προσοχή λοιπόν εστιάζεται στο ματς απέναντι στο Μαρούσι στο Σάββατο, με τον ΑΣΚ να θέλει να δείξει τη δυναμική του με αντίπαλο μια εξαιρετική ομάδα και στην προσπάθειά του αυτή, θέλει τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των φιλάθλων της πόλης μας.
Total
0
Shares