Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας: Η 776 Deluxe Foods A.E. ο Χρυσός Χορηγός μας !!!

776 Deluxe Foods A.E.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας: Η 776 Deluxe Foods A.E. ο Χρυσός Χορηγός μας !!!

Ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά, πως η «776 Deluxe Foods A.E.» εταιρεία εμπορίας εκλεκτών τροφίμων θα είναι ο Χρυσός Χορηγός της ανδρικής ομάδας του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας για τη νέα περίοδο.

Μια συνεργασία που ξεκινάει για πρώτη φορά εφέτος, κάτι το οποίο αποτελεί χαρά και τιμή για το σύλλογό μας. Μια εταιρεία εμπορίας εκλεκτών τροφίμων, η οποία έχει κυρίως εξαγωγική δραστηριότητα στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και του Καναδά και τώρα ξεκινάει τη διείσδυσή της και στην Ελληνική αγορά, βρίσκεται στο πλευρό μας και μοιράζεται τη φιλοδοξία του μπάσκετ της Καρδίτσας, για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η εταιρεία από τώρα ξεκινάει να είναι στο πλευρό του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ. Καρδίτσας και θα προσπαθήσει να στηρίξει δυναμικά την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ της Καρδίτσας να ονειρευτεί και να επιτύχει ακόμη μεγαλύτερους στόχους.

Όλη η ομάδα των ανθρώπων της 776 Deluxe Foods A.E., δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία με τον Α.Σ. Καρδίτσας: «Όπως προσπαθούμε για την εξέλιξη της εταιρείας μας, έτσι και αρχίζουμε από φέτος να στηρίζουμε τον Α.Σ. Καρδίτσας με σκοπό να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος  διοίκησης και φίλων του συλλόγου, που είναι η άνοδος στην Α1 Κατηγορία».

776 Deluxe Foods A.E.

  • Ποια είναι η «776 Deluxe Foods A.E. »

Η εταιρεία 776 Deluxe Foods A.E. ξεκίνησε σαν ιδέα το 2015 από μια παρέα φίλων, το Μανώλη, το Μιχάλη, το Γιάννη, το Δημήτρη και το Χρήστο, που καθισμένοι σε ένα τραπέζι με εκλεκτό φαγητό και συζητώντας, συνειδητοποίησαν ότι το καλό Ελληνικό φαγητό και η καλή ποιότητα Ελληνικών τροφίμων είναι κάτι που πρέπει να μοιραστεί και να διαδοθεί στον κόσμο, όπως μια άλλη Ελληνική ιδέα που ταξίδεψε πολύ πέρα ​​από τα ελληνικά σύνορα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που ξεκίνησαν το 776 π.Χ. Με αυτή τη σκέψη γεννήθηκε η «776 Deluxe FoodsA.E.».

H «776 Deluxe Foods A.E.» είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2016 με έδρα τον Πύργο Ηλείας, έχει υποκατάστημα και αποθήκες αποθήκευσης τροφίμων στην Μεταμόρφωση Αττικής και επίσης έχει δημιουργήσει την εταιρία 776 Deluxe USA LLC, στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής με αποθήκες τροφίμων και γραφεία δικά της, για να υποστηρίξουν την εξαγωγική της δραστηριότητα. Με ουσιαστική δραστηριοποίηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού  στην αγορά της Πολιτείας της Νέας Υόρκης από τις αρχές του 2021,  έχει παρουσία ήδη, σε περισσότερα από 30 Super Market, 10 εστιατόρια και στις  αλυσίδες GFG Café Cuisines και GFG Express με τουλάχιστον 180 διαφορετικούς κωδικούς εκλεκτών ελληνικών προϊόντων και συνεχίζει τις προσπάθειες επέκτασης και στις υπόλοιπες Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών με εξαιρετικές προοπτικές.

Με σεβασμό στην αρχική ιδέα από την οποία δημιουργήθηκε, η «776 Deluxe Foods A.E.» επιλέγει ελληνικά εκλεκτά προϊόντα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και έχει δημιουργήσει συνεργασίες με μεγάλους και μικρούς παραγωγούς, έτσι ώστε τα προϊόντα που είτε διαθέτει κάτω από το δικό της αποκλειστικά όνομα (brand) και σήμα, είτε διαθέτει μέσω cobranding, να αντικατοπτρίζουν την ποιότητα που είχαν στο μυαλό τους οι δημιουργοί της εταιρείας έτσι ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις  κάθε πελάτη, φροντίζοντας να διατηρείται πάντοτε η καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν για τη δημιουργία και την εξέλιξη της 776 Deluxe Foods A.E. είναι οι Μανώλης Παναγιώτου, Μιχάλης Παναγιώτου, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Γεωργακόπουλος και Δημήτρης Βάλαρης. 

 




Total
0
Shares
Previous Article
Αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία

Συνεχείς οι έλεγχοι για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού

Next Article
Σύλλογος Φαρμακοϋπαλλήλων Ν.Καρδίτσας

Σύλλογος Φαρμακοϋπαλλήλων Ν.Καρδίτσας: Την Κυριακή 7/11 οι εκλογές - Αιτήσεις υποψηφιότητας

Related Posts