Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βίντεο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για την τουριστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας

video epimelitirio karditsa 1

Βίντεο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για την τουριστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας

Νέο βίντεο για την τουριστική προβολή του νομού Καρδίτσας (βίντεο)

Ένα νέο εργαλείο για την προβολή του νομού έχει πλέον στη διάθεσή του το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο της Καρδίτσας. Ο λόγος για ένα ολιγόλεπτο βίντεο στο οποίο αποτυπώνονται όμορφες εικόνες από ολόκληρο το νομό και το οποίο θα κοινοποιηθεί με κάθε πρόσφορο μέσο προκειμένου η περιοχή να γίνει παντού γνωστή.
Το βίντεο παρουσίασαν χθες σε συνέντευξη τύπου ο Προεδρος του ΕΒΕ κ. Κ. Ζυγογιάννης και οι κ.κ. Ευρ. Παπουτσής και Π. Παπαδάκος οι οποίοι αποτελούν την επιτροπή αξιολόγησης και επιλογής του.
Το βίντεο διάρκειας τεσσάρων περίπου λεπτών δημιούργησαν οι Καρδιτσιώτες Στέργιος Ντάφος ο οποίος επιμελήθηκε τα επίγεια πλάνα και Γιώργος Τάτσιος ο οποίος ανέλαβε τα εναέρια πλάνα (drone). Η επιλογή τους έγινε μετά από διαγωνισμό με την πιο συμφέρουσα οικονομική προσφορά (2.900 ευρω μαζί με τον ΦΠΑ) στον μικρότερο χρόνο παράδοσης.
video epimelitirio karditsa 2 video epimelitirio karditsa 3 video epimelitirio karditsa 4
Το βίντεο “εξυπηρετεί” το τρίπτυχο αξιοθεάτα, πολιτισμός, προιόντα, παρουσιάζει εικόνες του νομού και στις τέσσερις εποχές του χρονου και προκαλεί αλλα και προσκαλεί τον θεατή να τον επισκεφθεί.
Οπως τόνισαν χθες στη συνέντευξη τύπου τόσο ο κ. Ζυγογιάννης όσο και οι κ.κ. Παπουτσής και Παπαδάκος το βίντεο αυτό θα κοινοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα χρησιμοποιείται στις τουριστικές και κλαδικές εκθέσεις που συμμετέχει το Επιμελητήριο, θα το διαθέτει και σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία του νομού που επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει σε εκθέσεις που ενδεχομένως να συμμετέχει μεμονωμένα ενώ μπορεί να προβληθεί και ως τηλεοπτικό σποτ.
Επίσης το βίντεο αυτό θα αποτελέσει τη βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη του οπτικοακουστικού υλικού τουριστικής προβολής που διαθέτει το επιμελητήριο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σύντομα θα είναι έτοιμο και ένα νέο φυλλάδιο που δημιουργείται για τον ίδιο σκοπό.



Total
0
Shares
Previous Article
opop itamos 1

ΟΠΟΠ: Περιπλανώμενοι στον Ίταμο

Next Article
Xantziaras Nikos Stergiano 1

Ετήσιο και 40ήμερο μνημόσυνο Νικόλαου & Στεργιάνως Χαντζιάρα