Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βία και δακρυγόνα στους διαμαρτυρόμενους του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων

via dakrygona astynomikwn

Βία και δακρυγόνα στους διαμαρτυρόμενους του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση, και μάλιστα το Υπουργείο Εργασίας έδειξαν το αυταρχικό τους πρόσωπο εχθές στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων.

Οι απαγορεύσεις, η βία και η καταστολή δεν είναι μέτρα με τα οποία ο Υπουργός Εργασίας θα πρέπει να απαντά στις διαδηλώσεις των εργαζομένων για την προστασία, προάσπιση και προαγωγή των δίκαιων αιτημάτων και δικαιωμάτων τους που έχουν καταλυθεί από όλους τους αντεργατικούς νόμους.

Δεν είναι μόνον ότι αναγκαστήκαμε να γίνουμε μάρτυρες της αστυνομικής βίας προς τους συνδικαλιστές. Τα δακρυγόνα και τα χημικά που έριξαν οι αστυνομικοί ακόμα και μέσα στους κλειστούς χώρους του Υπουργείου κατέκλυσαν τα γραφεία μας, θέτοντας σε κίνδυνο την Υγεία και Ασφάλεια των συναδέλφων μας.

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει τη χρήση βίας και δακρυγόνων στους διαμαρτυρόμενους συνδικαλιστές που απλά διεκδικούν το αυτονόητο: συλλογικές συμβάσεις εργασίας, επιδόματα και μισθούς αξιοπρέπειας. Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση μας στους αγώνες τους για αξιοπρεπή διαβίωση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 

ΕΛΒΙΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ

 

ΘΕΟΔΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο.Σ.ΥΠ.Ε.

Μέλος ΑΔΕΔΥ
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
ygeionomikoi apergia poreia

Το Σ.Υ.Δ.Ε καταγγέλλει δημόσια: Νέο Ε.Σ.Υ. ο τάφος του ασθενή

Επόμενο άρθρο
sintirisi 10ou dimotikou sxoleiou Karditsas

Προχωρά η συντήρηση του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας