Βελτιώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο δρόμος από την Κρύα Βρύση έως τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας

Βελτιώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο δρόμος από την Κρύα Βρύση έως τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας προϋπολογισμού 500.000 ευρώ

Κώστας Αγοραστός: «Ολοκληρώνουμε έργα ασφάλειας για την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων»

 Ένα νέο έργο στον τομέα της οδικής ασφάλειας ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Π.Ε Τρικάλων. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου που αφορά στη βελτίωση της οδού από την έως τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας με προϋπολογισμό 500.000 (με ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ την επίβλεψη και την κατασκευή του έργου έχει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, με περιορισμένη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, ολοκληρώνουμε έργα ασφάλειας για την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με τη συγκεκριμένη εργολαβία, πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης σε οδικούς άξονες, όπου οι υπηρεσίας μας επισήμαναν και φθορές στο οδόστρωμα λόγω χρήσης, καιρικών φαινομένων, καταπτώσεων κ.α. Μέλημά μας, είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η μείωση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση του υπάρχοντος δρόμου από οικισμό Κρύας Βρύσης προς οιακισμό Γλυκομηλιά σε μήκος περίπου 3000 m.  Πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες χωματουργικές, οδοστρωσίας, ασφαλτικών καθώς και τεχνικών έργων (τοίχοι αντιστήριξης, επενδεδυμένοι τάφροι, σωληνωτοί οχετοί, στηθαία, κιγκλιδώματα γεφυρών).

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Total
0
Shares