Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βελτιώνει τον δρόμο προς την Ι.Μ. Χρυσίνου στην Καλαμπάκα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων»

Στη βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στην Ιερά Μονή Χρυσίνου στην Καλαμπάκα προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Το έργο είναι προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (με ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και φορέας υλοποίησης είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Με προγραμματισμό, ιεράρχηση και σχέδιο, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την αύξηση του βαθμού της οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Θεσσαλίας, διευκολύνοντας την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Με συνεργασία, συνέργεια και αποτελεσματικότητα υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες».

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση και η συντήρηση της οδού προς Ιερά Μονή Χρυσίνου, με αρχή την διασταύρωση με την οδό προς Κλεινό και τέλος την Ι.Μ Χρυσίνου συνολικού μήκους 5 χλμ. Στο έργο αναμένεται να εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών, σε τμήματα συνολικού μήκους 900μ.

Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία διενήργησε και τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου και θα επιβλέψει και την κατασκευή του.




Total
0
Shares
Previous Article

15 συλλήψεις σε στοχευμένους αστυνομικούς ελέγχους στη Θεσσαλία

Next Article

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών ζητεί η ΕΝΠΕ