Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βελτιώνει την αγροτική οδοποιία σε περιοχές του ΤΟΕΒ Ταυρωπού η Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΤΟΕΒ Ταυρωπού

Βελτιώνει την αγροτική οδοποιία σε περιοχές του ΤΟΕΒ Ταυρωπού η Περιφέρεια Θεσσαλίας 

Στην προμήθεια υλικών αγροτικής οδοποιίας για τον ΤΟΕΒ Ταυρωπού προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 199.863 ευρώ, για την κατασκευή υποβάσεων και οδών  στις  περιοχές του ΤΟΕΒ Ταυρωπού: Αρτεσιανό, Γεωργικό, Κανάλια, Καρδίτσα, Καρδιτσομαγούλα, Κρύα Βρύση, Λοξάδα, Μακρυχώρι, Μητρόπολη, Μυρίνη, Παλαιοκκλήσι, Πρόδρομος – Άγιοι Θεόδωροι, Ρούσσο, Σταυρού, Φανάρι – Άγιοι Ανάργυροι, Φράγκο. Το έργο προβλέπει την προμήθεια και μεταφορά αμμοχάλικου και θραυστού υλικού λατομείου κατηγορίας Ε4 και 3Α.

«Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΟΕΒ Ταυρωπού και τις υπηρεσίες μας στηρίζουμε στην πράξη και όχι με λόγια τους ανθρώπους της παραγωγής. Η εύκολη και ασφαλής πρόσβαση  στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις αποτελεί  ικανή και αναγκαία προϋπόθεση για την  βελτίωσης της παραγωγικής διαδικασίας. Οι Δήμοι είχαν τη δυνατότητα μέσω του Προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης» και τώρα μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να καταθέσουν προτάσεις για να βελτιώσουν αγροτικούς δρόμους» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Τα τελευταία 10 χρόνια,   σε συνεργασία με Υπουργεία, Δήμους και ΤΟΕΒ στη Θεσσαλία έχουν ολοκληρωθεί και εξελίσσονται  484 έργα συνολικού προϋπολογισμού 1,6 δις ευρώ απ όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.




Total
0
Shares
Previous Article
ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καρδίτσας

ΟΜ Εκπαιδευτικών Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Η δημόσια ποιοτική εκπαίδευση μπροστά στις εκλογές της ΕΛΜΕ

Next Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας ζητά άμεσο διορισμό νέου μόνιμου γιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών