Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βασίλης Μόκκας: Mε φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά για την ανάδειξη του δήμου μας

vasileios mokkas

Βασίλης Μόκκας: Mε φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά για την ανάδειξη του δήμου μας

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι, μετά από ώριμη σκέψη και αποκλειστικό γνώμονα την προσφορά στον τόπο που όλοι έχουμε την τύχη να ζούμε και να αγαπάμε, αποφάσισα για πρώτη φορά να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη να συμπορευτώ μαζί του και με τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού #Νέα_Πορεία, στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Ονομάζομαι Μόκκας Βασίλειος του Κων/νου είμαι 24 ετών και ζω στο Μουζάκι. Είμαι πτυχιούχος Μηχανικός του Τμήματος Μηχανικών Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Επιπρόσθετα μεταπτυχιακός φοιτητής στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων και γνώστης δύο ξένων γλωσσών: Αγγλικών και Ιταλικών. Εργάζομαι σε μεγάλη Τεχνική Εταιρεία της χώρας και θέτω εαυτόν για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία».

Με πίστη στο σχέδιο του συνδυασμού και βασιζόμενος στην πολύπλευρη εμπειρία των παλιών στελεχών, του δημάρχου Φάνη Στάθη και στη θέληση μου για ουσιαστική προσφορά, ζητώ τη στήριξη σας έτσι ώστε να χαράξουμε #Νέα_Πορεία για τον Δήμο Μουζακίου.

Με γνώμονα ότι πολλοί νέοι άνθρωποι έχουν επιστρέψει στην περιοχή μας ώστε να επενδύσουν και να γίνουν ενεργοί πολίτες, θεωρώ ότι μπορώ να τους εκπροσωπήσω στα κοινά με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά για την ανάδειξη του δήμου μας.

Με τη #Νέα_Πορεία λοιπόν προχωράμε μπροστά για την ανάπτυξη του δήμου Μουζακίου, που όλοι αγαπάμε και ονειρευόμαστε καλύτερο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΚΚΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ – ΦΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

mokkas
Total
0
Shares