Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βαγγέλης Καρκαγιάς: Ο πολυμήχανος που έκανε το χόμπι του επάγγελμα και έγινε περιζήτητος

karkagias

Βαγγέλης Καρκαγιάς ο Καρδιτσιώτης που έκανε το χόμπι του επάγγελμα. Είναι γνωστό ότι στην Καρδίτσα το 70% των πολιτών μετακινούνται με ποδήλατο. Έτσι, λοιπόν, ο Βαγγέλης Κακαργιάς επέλεξε να πειραματιστεί και να δημιουργήσει τα δικά του ποδήλατα.

Οι πειραματισμοί, τελειοποιήθηκαν και έτσι σήμερα ο Βαγγέλης Καρκαργιάς φτιάχνει τα πιο περιζήτητα χειροποίητα ποδήλατα στη χώρα.

Ο Βαγγέλης Καρκαγιάς ίδρυσε πριν από περίπου τρία χρόνια την Curba Handmade Bicycles σχεδιάζοντας, κατασκευάζοντας αποκλειστικά στο χέρι ποδήλατα όλων σχεδόν των ειδών, δεχόμενος παραγγελίες από όλη την υπόλοιπη χώρα. Κάθε ποδήλατο κατασκευάζεται με βάση τα θέλω και τις απαιτήσεις του πελάτη, είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου στο χέρι και… μοναδικό.

Όπως έχει πει ο Βαγγέλης Καρκαγιάς η δουλειά με τα ποδήλατα ξεκίνησε εντελώς τυχαία. Αρχικά ως μια δημιουργική ασχολία, καθώς αναπαλαίωνε παλιά ποδήλατα, και αργότερα η δημιουργία από το μηδέν. Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Καρκαγιά, στο κάθε ποδήλατο που φτιάχνει εναποθέτει ένα κομμάτι του.

Ο 30χρονος Βαγγέλης Καρκαγιάς δηλώνει αυτοδίδακτος, τόσο σχεδιαστικά όσο και κατασκευαστικά. Και πώς κατάφερε να μάθει να κατασκευάζει ποδήλατα; Με διάβασμα, ενημέρωση και… βιντεάκια με σχετικό περιεχόμενο από τα οποία παίρνει ιδέες και βλέπει τεχνικές που προσπαθεί στη συνέχεια να εφαρμόσει με πολύ μεράκι.

Μέχρι σήμερα ο Βαγγέλης Καρκαγιάς έχει κατασκευάσει πάνω από 30 ποδήλατα και φυσικά… συνεχίζει.

MAG24




Total
0
Shares
Previous Article
mesenikolas tavli

Με Επιτυχία Ολοκληρώθηκε το Καλοκαιρινό Τουρνουά Τάβλι Μεσενικόλα

Next Article
kea

ΚΕΑ: Μπαίνουν σήμερα τα χρήματα του Αυγούστου

Related Posts