Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βάιος Κουκουζέλης: Σφύριξε και …έληξε

koukouzelis

Έχοντας υπηρετήσει σαν τίμιος στρατιώτης το ποδόσφαιρο,-όπως λέει ο ίδιος- τριάντα και πλέον χρόνια, ο Βάιος Κουκουζέλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την γηπεδική αρένα κοινοποιώντας την απόφασή του στο facebook.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε πολλούς τραυματισμούς πράγμα που τον οδήγησε να σκεφτεί με ψυχραιμία και να αποφανθεί πως θα αποχωρήσει ….με το κεφάλι ψηλά!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κουκουζέλη:

Εγώ με τα παιδιά μου. Τα χρόνια περνούν και είναι αδίστακτα. Θέλω να πω στο φίλαθλο κοινό και τα παιδιά μου στον νομό της Καρδίτσας ότι αποχωρώ από τον χώρο της διαιτησίας. Δούλεψα πολύ, διάβασα πολύ, πόνεσα πολύ, έτρεξα πολύ, να είμαι δίπλα στην κάθε φάση αλλά ήμουν τίμιος στρατιώτης του ποδοσφαίρου με τα τόσα πού έχω ζήσει και εγώ σαν ποδοσφαιριστής με 3 εγχειρήσεις πάνω στο σώμα μου πληρωμένα από την τσέπη μου και ποτέ δεν πήρα χρήματα από κανέναν. Γνώρισα όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα σε όλο τον νομό, γνώρισα ανθρώπους που με αγαπήσανε και με μισήσανε, αλλά πάντα έβλεπα το ποδόσφαιρο σαν άθλημα όπως το έπαιζα εγώ κάποτε. Όποτε αν έχω αδικήσει χωρίς να το θέλω κάποια ομάδα από λάθος μου ζητάω συγνώμη πότε δεν ήμουν πονηρός και πότε δεν συμβιβάστηκα σε κανένα. Ευχαριστώ όλους τους εκπαιδευτές που μου μάθανε να βλέπω και να συντονίζω τον ποδοσφαιρικό αγώνα με κανόνες, να μπαίνω στο γήπεδο και να έχω αυτοπεποίθηση και γνώση του κανονισμού. Ευχαριστώ τον μέντορά μου και θείο μου Γεώργιο Κουκουζέλη που με έμαθε το ποδόσφαιρο από μικρό παιδί σωστά. Και τους εκπαιδευτές κ.κ. Θωμά Σκούρα, Στέφανο Καλυβιώτη, Τικα Ευάγγελο, Ανδρέα Στάθη, Μάνθο Κοφίτσα και τον φίλο μου Ιωάννη Αγγελακόπουλο. Σας ευχαριστώ όλους για όλες τις ανεπανάληπτες στιγμές που ζήσαμε“.




Total
0
Shares
Previous Article
Σε εξέλιξη οι εντατικοί έλεγχοι κτηρίων στις πληγείσες περιοχές από το σεισμό των 6 ρίχτερ στην Ελασσόνα και στον Τύρναβο

Σε εξέλιξη οι εντατικοί έλεγχοι κτηρίων στις πληγείσες περιοχές από το σεισμό των 6 ρίχτερ στην Ελασσόνα και στον Τύρναβο

Next Article
vrantza panagiota syriza

Βράντζα Παναγιώτα: Ο κ. Αμβροσίου και η «Προπαγάνδα» της Καρδίτσας.