Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Β. Τσιάκος: Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ του ΣΠΑΚ για τη μεγάλη της επιτυχία

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της Ομάδας Βόλεϊ του ΣΠΑΚ για την άνοδο τους στην Α2 κατηγορία. Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία που δείχνει πως η συστηματική προσπάθεια και η επιμονή φέρνουν αποτελέσματα. Αυτή η μεγάλη επιτυχία κάνει όλους τους καρδιτσιώτες περήφανους. Η ομάδα του ΣΠΑΚ επέστρεψε στην Α2 αποδεικνύοντας ότι το καρδιτσιώτικο βόλεϊ βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τον προπονητή και τους συντελεστές της ομάδας γιατί για να έρθει η επιτυχία, οι ίδιοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ακόμη θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους υποστηρικτές της ομάδας καθώς και στις οικογένειες των παικτών που πάντα βρίσκονται δίπλα τους. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη για τον ΣΠΑΚ και το βόλεϊ, ώστε να μας χαρίσουν και άλλες μεγάλες επιτυχίες.

Βασίλης Τσιάκος
Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Σταυρός Του Χριστού, Όπλο Σωτηρίας

Next Article

Συνάντηση Τσιάκου με το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Καρδίτσας

Related Posts

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας Κώστας Τέλιος για το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας - Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Τέλιου στο 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας
Διαβάστε περισσότερα

Περί θεματικού πάρκου

Του Κώστα Τέλιου, Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας