Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Β. Τσιάκος: Συγχαρητήρια στις ομάδες μπάσκετ του Α.Σ. Καρδίτσας και των Τιτάνων Παλαμά

Συγχαρητήρια στις ομάδες μπάσκετ του Α.Σ. Καρδίτσας και των Τιτάνων Παλαμά από τον Αντιπεριφερειάρχη Β. Τσιάκο

Η ομάδα μπάσκετ του ΑΣΚ έγραψε μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην ιστορία της. Κατάφερε να ανέβει στην Α2 κατηγορία του ανδρικού μπάσκετ και πέτυχε να κάνει περήφανους όλους τους πολίτες της Καρδίτσας για αυτό το μεγάλο άθλο της. Θα ήθελα ως αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας να συγχαρώ τους παίκτες, τον προπονητή καθώς και τους παράγοντες του Αθλητικού Συλλόγου που κατάφεραν με επιμονή και σκληρή δουλειά, να πετύχουν το στόχο τους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες της ομάδας γιατί σε μια εποχή όπου οι καλές ειδήσεις σπανίζουν, απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως η νεολαία μας ξέρει να αγωνίζεται και να φτάνει ψηλά. Ακόμη ως καρδιτσιώτες νοιώθουμε περήφανοι γιατί η επιτυχία του ΑΣΚ έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά θετικών ειδήσεων που μας προσφέρει ο αθλητισμός στην περιοχή μας στέλνοντας το μήνυμα πως το ευ αγωνίζεσθαι είναι κτήμα των νέων μας.

Εξίσου μεγάλη είναι η επιτυχία και της ομάδας μπάσκετ των Τιτάνων Παλαμά που πέτυχε την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Στους παίκτες, τον προπονητή και τους συντελεστές της ομάδας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς των αθλητών που στέκονται δίπλα στα παιδιά τους  και τους στηρίζουν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Αυτές οι δύο μεγάλες μπασκετικές επιτυχίες ανεβάζουν συνολικά το επίπεδο της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή μας και είναι βέβαιο πως δημιουργούν τις ιδανικότερες συνθήκες για να γευτούμε και άλλες μεγάλες νίκες.

Βασίλης Τσιάκος

Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Πανελλήνια Αντικαρκινική Εβδομάδα - Δράσεις της Εταιρίας και στο Μουζάκι

Next Article

Η καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων απλώνεται και στην Καρδίτσα!