Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

UEFA: «Αυτοί οι τελικοί αναβάλλονται…»

uefa tropaia111

Η UEFA εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τις αναβολές των τελικών του Champions League και του Europa League.

Δεδομένο ήταν πως δεν θα μπορούσαν να διεξαχθούν οι τελικοί των ευρωπαϊκών διοργανώσεων τον Μάιο, όπως ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν εξαρχής, αφού τα πάντα έχουν σταματήσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λόγω κορονοϊού.

Η UEFA αναζητά ακόμα τη λύση στο πως θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις της, παρόλα αυτά τη Δευτέρα (23/03) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει για τις αναβολές των τελικών που ήταν προγραμματισμένη να γίνουν τον Μάιο.

Όπως ενημέρωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, δεν θα  διεξαχθούν στις ημερομηνίες που είχαν οριστεί ο τελικός του Champions League, ο τελικός του Europa League και ο τελικός του Champions League των γυναικών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της UEFA, ομάδες εργασίες δουλεύουν πάνω στο πως θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις. Όπως υποστηρίζει αναζητούνται διαθέσιμες ημερομηνίες για τους αγώνες, ενώ ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για οποιαδήποτε απόφαση ή εξέλιξη θα προκύψει μετά τις συζητήσεις που διεξάγονται διαρκώς τις τελευταίες ημέρες…

OnSports.gr




Total
0
Shares
Previous Article
covid 19 italy

Το σκίτσο που κυκλοφορεί σε όλα τα ΜΜΕ της Ιταλίας

Next Article
Αναφορά Γ. Κωτσού στον ΥΠΕΣ Π. Θεοδωρικάκο για οικονομικά προβλήματα των ΔΕΥΑ λόγω πανδημίας

Αναφορά Γ. Κωτσού στον ΥΠΕΣ Π. Θεοδωρικάκο για οικονομικά προβλήματα των ΔΕΥΑ λόγω πανδημίας

Related Posts