Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τζανακούλη σε Λιβάνιο: «Να ξαναγεννηθεί η Θεσσαλία – Να γίνει παραγωγική και πλούσια όπως στο κοντινό παρελθόν»

Τζανακούλη σε Λιβάνιο: «Να ξαναγεννηθεί η Θεσσαλία - Να γίνει παραγωγική και πλούσια όπως στο κοντινό παρελθόν»

Τζανακούλη σε Λιβάνιο: «Να ξαναγεννηθεί η Θεσσαλία – Να γίνει παραγωγική και πλούσια όπως στο κοντινό παρελθόν»

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, επισκέφτηκε η περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας και επικεφαλής παράταξης «Ενωμένοι Θεσσαλοί» κα Ελευθερία Τζανακούλη. 

Η κα Τζανακούλη κατά τη διάρκεια της συνάντησης προχώρησε σε λεπτομερή ενημέρωση του υπουργού για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλία στον απόηχο των καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που εξακολουθούν να είναι υπαρκτά για το θεσσαλικό λαό.

Συγκεκριμένα η περιφερειακή σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης τόνισε : «Ο συνδυασμός της τεράστιας ζημίας που υπέστησαν οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις, η κτηνοτροφία, οι κατοικίες, οι υποδομές, ο επαγγελματικός εξοπλισμός, καθιστά πολύπλοκο το πρόβλημα της αποκατάστασης. Η τοπική οικονομία της Θεσσαλίας στηρίζεται και στο αγροτικό εισόδημα. Η καταστροφή των καλλιεργήσιμων εκτάσεων αντανακλάται ήδη στην αγορά των πόλεων της Θεσσαλίας. Ενισχύστε το μέγιστο δυνατό τους δήμους της Θεσσαλίας που επλήγησαν για να αποκατασταθούν και να αναδιοργανωθούν οι κοινότητες τους».

Από τη μεριά του ο υπουργός κ. Λιβάνιος επεσήμανε ότι από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στη Θεσσαλία αντικρίζοντας ένα αποκαρδιωτικό τοπίο. Δόθηκαν όλα εκείνα τα εφόδια, έτσι ώστε να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες των πληγεισών περιοχών όσον αφορά μηχανήματα, τρόφιμα και ότι άλλο ήταν απαραίτητο.

Τέλος η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός μεριμνούν όπως έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής για να ξαναγεννηθεί η Θεσσαλία, να γίνει παραγωγική και «πλούσια» όπως ήταν στο κοντινό παρελθόν.
Total
0
Shares
Previous Article
Προϋπολογισμός 2024 - Κωτσός: Η Ελλάδα έχει ισχυρή, νοικοκυρεμένη οικονομία που αποπνέει εμπιστοσύνη

 Στα 40 εκ. ΕΥΡΩ το Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας λόγω «Daniel»

Next Article
Αλαλούμ Περιφερειαρχών και Κυβέρνησης για «Έργα Αχελώου» - Η Θεσσαλία τελικά χρειάζεται «πανάκριβα» φράγματα ή πεταμένα λεφτά όσα έχουν δαπανηθεί ως τώρα; - Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας, η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα δώσουν σύγχρονη λύση; - Στη Θεσσαλία Λίαν αμφίρροπη η μάχη: οι Θεσσαλοί μπορούν να εκλέξουν Νέα Περιφερειάρχη με ελευθερία χωρίς 'άνωθεν' εντολές! _ Ποιά τα αποτελέσματα εργολαβίας για ασφάλεια στα προφράγματα Συκιάς Αργιθέας; - Προς Υπουργείo Εσωτερικών: Προτάσεις για τροποποίηση ν. 4804/21 & 5043/23 ενόψει τοπικών εκλογών 8-10-23 Ο αλλοπρόσαλλος Καλλικράτης κατέκαψε τα Δερβενοχώρια… Το ΔΣ Αργιθέας να «σπάσει» την εσωστρέφεια: χρωστάει 7 παραστάσεις για διεκδίκηση αιτημάτων που έχουν βαλτώσει...

Οι αγρότες είναι το «άλας της γης» το καύχημα και καμάρι της Πατρίδας!